MODE Dias1

Udgivet den 15. december 2014 | af Mila Blarke

0

1, 2, 3 – Deborah Lippmann dine negle…

Smukke, glitrende negle til jul og nytår…uden de skaller og flækker, sir du?

Øjeblik…den fikser du med Deborah Lippmann’s Fast Track sæt. Ingen undskyldning for ikke at pynte dig selv helt til fingerspidserne :-)

  • File
  • Forme
  • Buffe rillerne i neglen nænsomt
  • Neglebåndscreme så du kan puffe forsigtigt til kanten
  • Underlak
  • Lakken (2 lag?)
  • Quick dry overlak
  • Topcoat for det der lækre high shine overlag :-)

Husk at bruge neglebåndsolien ofte – gerne hver dag, så ser din hænder velplejede ud.

Pyyyhhh…lyder som noget af en omgang…but you’re worth it :-)

På med lakken og stiletten – så kan julen og nytåret bare komme an.

Køb lakkerne hos Illum, hos nelly.com, amazon.com…for eksempel…

Glædelig pyntning….!

Kh Mila

 

Tags: , , , ,


Om forfatteren

Jeg er 43 år og kan med ro i maven sige, at jeg endelig har fundet den rette hylde arbejdsmæssigt. Jeg er fyldt med ord, der skal skrives i nyhedsmails for mine kunder, og ord til iværksættere, så de kan omsætte følelser og tanker til drift. Jeg elsker simpelthen sparringsmomentet, hvor jeg kan se min samling af opsparet viden, komme til live og være med til at skabe nye måder at arbejde på. Og så arbejder jeg på min hjemmeside til mit eget firma, Present PR, og på andre spændende projekter... :-)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Til toppen ↑