MODE header

Udgivet den 26. september 2014 | af PLUS

0

10 spørgsmål til designeren bag DELUCA – og vind plussize jeans

På PLUSliving.dk er vi vildt begejstrede for den udvikling der sker i design, stil og kvalitet af tøj til plussize kvinder. Det vil vi fejre med en artikelserie, som vi kalder “10 spørgsmål til designeren”. Samtidig fyrer vi op for en konkurrence, hvor du kan vinde lækre, plussize jeans!

Baggrunden er, at vi vil høre noget mere om den eller de personer, der er med til at designe det tøj, som vi kommer til at kunne købe og gå i, hvorfor synes de at tøj til kurvede kvinder er særligt interessant – og hvem er de egentligt selv.

Så følg med, hvis du vil vide, hvem der står designet på det tøj, som du går i.

KONKURRENCEN ER AFSLUTTE

10 spørgsmål til designeren bag DELUCA

Designerens navn : Steen Klaestrup Nissen

1. Hvad er din egen stil?
I bund og grund er min personlige stil nok temmelig konservativ – men rå og afslappet i sit look. Jeg tager det samme udgangspunkt, når vi er i gang med at opbygge en kollektion:  skal hun være feminin, enten i form af farvevalg eller detaljegraden på en given style, og hun skal være afslappet – men samtidig med lidt kant af noget råt, og så skal det være simpelt, men kommercielt.

2. Hvad er god stil for dig?
Det kan dække bredt lige fra en enkelt og klassisk buks (nålestriber eller sildeben) med en lækker skjorte til og så en flot silhuet i form af kvinden – det er elegant. Dagen efter tager den samme kvinde et par lækre jeans på samt en T-shirt og jakke. Men alt er gjort med et strejf af personlighed – og derfor er det god stil.

3. Et par linjer om DeLuca?
Vores filosofi er, at det handler om tankegang/mindset og identitet, uanset alder ved forbrugerne. Det er vigtigt for os, at vores tøj kan bruges af en stor gruppe kvinder i alle størrelse og alder. Det er afgørende for os, at en D-Jeans by DeLuca er designet med tanke på nemme kombinationsmuligheder.

4. Hvad er særligt ved DeLuca?
Vores kvalitet og design skal være i overensstemmelse med priserne på markedet, så prisniveauet skal være konkurrencedygtigt i forhold til vores nærmeste konkurrenter på det europæiske marked.

5. Hvad er det bedste ved at designe tøj til kurvede kvinder?
Det er vores mål at sikre kvinder med eller uden kurver, at de kan finde jeans eller et par bukser, der passer dem og som er komfortable.

6. Hvad ville du gerne sige til kurvede kvinder, som måske synes shopping er svært?
Se på det tøj vi tager på dag, se en mulighed for at få et individuelt udtryk, der fremmer din egen personlighed og så ellers vær ligeglad med andres fordomme – men det kan være svært i et sådan idealsamfund, vi lever i. Så det kræver mod!!

7. Har du en rollemodel?
Jack Welch, som er forfatter og tidligere en af vores tid største lederskikkelser. Efter min mening er han forgangsmand for moderne ledelse – succesen kræver samarbejde, nytænkning og troen på, at vi kan lykkes. Det er ingen garantier men med hårdt arbejde og fælles vilje, så er muligheden der.

8. Hvad er dit eget stykke yndlingstøj – og hvorfor?
Jeans – for det er det fedeste, og de kan bruges til alle lejligheder. Man er ikke overdresset eller underdresset og jeans kan købes i alle prisniveauer – og går aldrig af mode.

9. Hvad er det bedste ved at være designer?
Hos Sandgaard har vi oftest stillinger, der indebærer flere funktioner, hvor jeg indgår i hele processen fra de første tanker om den næste kollektion, igangsættelse af kollektionen ved leverandørne, salget og til slut indkøbet. Vi arbejder som et team, og det er fedt – for så står vi sammen og har gensidig forståelse.

10. Hvad gør du for at forkæle dig selv?
Jeg går glad i seng, når vi alle lykkedes med vores forehavende, og det gælder privat som arbejdsmæssigt. Det er forkælelse for mig!

KONKURRENCE : Vind plussize jeans

Hvis du svarer korrekt på nedenstående spørgsmål, deltager du i lodtrækningen om 1 par lækre jeans fra DELUCA.
Skriv dit svar i kommentarfeltet herunder. Der vil blive trukket 2 vindere den 6. oktober.

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

Vinderne bliver kontaktet direkte og kan vælge imellem forskellige modeller og størrelser fra DELUCA

SPØRGSMÅL
Hvilken farve hår har designeren der står bag DELUCA?

 

Tags: , , , , , ,


Om forfatterenTil toppen ↑