LIVSSTIL Snapshot 2014-06-03 16-40-29

Udgivet den 3. juni 2014 | af Mila Blarke

1

Pssst! 3-i-1 (rejse)rens til ansigtet

Glem alt om at pakke den store toilettaske i år. Glem makeupfjerner til øjne og hud og glem også skintonic. Glem vand for den sags skyld: bare husk flasken her og vatrondeller.

Det hele handler om at gøre livet let og i særdeleshed spare på plads i rejsetasken. La Roche Posay’s Physiological Micellar Solution er nemlig en 3-i-1’er af de helt fantastiske. Og den skal med i min rejsetaske – både til mig og teenageren.

Ingen vand nødvendig. Physiological Micellar Solution renser, toner og beroliger huden..også den sensitive hud.

Physiological Micellar Solution fjerner blidt makeup – også fra sensitiv hud. Og også vandfast mascara, som er min primære mascara til sol og sommer. Den er sæbefri, alkoholfri, farveløs og parabenfri. Mild duft af parfume.

Du kan købe La Roche-Posay på Apoteket eller på www.laroche-posay.dk. Prisen er kr. 134,-

Påfør ansigt, øjne og læber med en vatrondel. Tør af. Super nemt – også midt på dagen.

  • Micelle binder fedt og snavs så hudens balance opretholdes
  • En mild, let duftende væske som kun behøver en vatrondel for at rense
  • Til mild rens uden vand. Rens, ton og fjern makeup.

Så er der kun tilbage at købe flybilletten, pakke tasken og komme afsted!

Rigtig god ferie :-)

Kh Mila

Tags: , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er 43 år og kan med ro i maven sige, at jeg endelig har fundet den rette hylde arbejdsmæssigt. Jeg er fyldt med ord, der skal skrives i nyhedsmails for mine kunder, og ord til iværksættere, så de kan omsætte følelser og tanker til drift. Jeg elsker simpelthen sparringsmomentet, hvor jeg kan se min samling af opsparet viden, komme til live og være med til at skabe nye måder at arbejde på. Og så arbejder jeg på min hjemmeside til mit eget firma, Present PR, og på andre spændende projekter... :-)Til toppen ↑