EVENTS header

Udgivet den 10. april 2015 | af Charlotte Mols

0

Kom til “TØSE”-aften med FAIRTAIL og MY STAR DENIM

I samarbejde med FAIRTAIL og MY STAR DENIM laver vi TØSE-aften hos Charlot and Me i Vejle.
Kom og bliv inspireret, begejstret og fyldt op med feminin humor og hygge.

Der er altid så travlt og vi får sjældent sådan rigtig tid til det vi gerne vil og endnu værre….vi har sjældent tid til vores veninder, svigermødre, kollegaer, søstre eller hvem vi nu bare nyder at være sammen med og shoppe med. For indrømmet…der er da ikke noget bedre end en tøsetur og shoppe tur og snakke tur.

Hvis man er plussize kvinde så er det nogen gange knapt så sjovt at have tøsetur med sine tyndere veninder, for udbudet i de butikker man oftest går i er ikke det største og hvis jeg gætter rigtigt så kommer du hjem med et tørklæde, noget til dine børn eller mand….og hvis det går vildt for sig, så har du måske en creme eller øjenskygge med i poserne.
MEN NU kan du tage en hvilken som helst veninde med på tøse aften for der vil være noget at shoppe for jer alle – uanset størrelse.

teaser-600

 

I samarbejde med FAIRTAIL der har en skøn børnetøjskollektion laver jeg en TØSE-AFTEN hvor vi primært vil sørge for den gode stemning, så vi alle kan få en helt fantastisk aften i ro, mag og med hygge.

Kamilla vil være der og præsentere det skønne børnetøj fra FAIRTAIL. Du kan samme aften bestille fra kollektionen og så bliver det leveret hjemme hos dig selv efter et par dage. Det er smart design, lækre metervarer, skønne produkter og til virkeligt godt priser.

FAIRTAIL

Og så vil jeg gerne hjælpe dig eller dine veninder til at få lige nøjagtigt de bukser som passer dig. MY STAR DENIM er en meget stor kollektion af forskellige bukser, metervarer, priser og stile og på denne aften har jeg lånt en kollektion fra MY STAR DENIM og kan derfor præsentere en stor variation for jer.
Ved hjælp af bare 3 mål kan du faktisk få din helt egen personlige buks, der er produceret efter din mål. Så ikke noget med at bruge bælte, tabe bukserne, lægge op eller anden tilpasning…du kan faktisk godt få bukser der passer dig.

KLIK på billedet herunder og se hvor let det reelt er. Og kommer du til tøseaften, så hjælper jeg dig med at blive målt op og få bestilt lige nøjagtigt de bukser som du gerne vil have.

MSD-SIZEFINDER

Forestil dig lige….et ret stort udvalg af jeans som du kan vælge imellem. Og 3 mål senere og lidt indtastning af dankorts oplysninger, så har du sat et par bukser i produktion udfra dine personlige mål.

Mange-bukser

Der er bukser til dig, din veninde, din svigermor, din kollega….eller søster???? Og uanset hvilken figur, drøjde og højde I har, så kan de fleste hjælpes til at finde de bukser som er vanedannende.
udvalgMSD

BODYSHOPLOGO

The Body shop kommer ligeledes og vil demonstrere make-up og udvalgte produkter for jer.

Butikkerne i Vejle har bakket op om vores TØSE-AFTEN og vi kan derfor udlodde GODDIE-bags til de første 20 der tilmelder sig arrangementet.
SPONSORER til goddiebags : PhotoCare, The Body shop, Holst sko, Matas i Nørregade 8, Buddy, Frøs Herreds sparekasse,  Kaffebaren, FairTail og Lucca.

My Star Denim udlodder et par JEANS iblandt alle der lader sig måle op på aftenen.

3-modeller

Hvornår : Tirsdag d 21 april , kl.17-21
Hvor : Vestergade 28b – baghuset – 7100 Vejle. I lokalerne hos Charlot and Me
Tilmelding : de 20 første der tilmelder sig, vil få en goddiebag udleveret til tøseaften. Tilmelding herunder eller skriv en mail til  info(a)charlotandme.dk
HUSK AT OPLYSE navn, tlf. og hvor mange I kommer.

Tags: , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Til toppen ↑