SEX & SAMLIV Q-517

Udgivet den 3. marts 2013 | af Helle Koldsoe

0

Anbefaling: Lady Balance ved nye romancer

Lad mig først slå fast: Fakta er, at jeg sælger Lady Balance på hjemmesiden www.seksueltrivsel.dk og enhver skeptiker (heldigvis) ville mistænke mit indslag for at være ren og skær salgsgas. Det er det ikke. Jeg er her optaget af, at rigtig mange kvinder oplever kløe og svie i underlivet, når et nyt forhold opstår. Og derfor anbefaler jeg Lady Balance.

Jeg er selv en af dem, der har problemet… og kender alt for godt til, at der kan være ”ro og ingen fare” i de (alt for lange) asketiske perioder og at et sandt kløe-og-krasse-til-jeg-bliver-vanvittig-scenarie udspiller sig, straks jeg har mødt en sød mand. Forudsat naturligvis, at vi ikke bare nøjedes med at ”kysse i gadedøren”!

tørre slimhinder

Jo ældre jeg bliver, jo mere sarte og tørre bliver mine slimhinder i vagina også. Dette kombineret med at jeg med alderen synes også at blive væsentlig mere kræsen med, hvem jeg lader mig falde på halen over, gør, at der bliver længere og længere imellem mine intime forhold OG at de da bliver så meget desto mere pinefulde, når de sker. Kender du det? Hvis ikke, så er jeg overbevist om, at du har et par veninder der gør.

Kort sagt, sex kan vække en hær af ”kamplystne vaginal mikrober”, så snart fremmede bakterier indfinder sig og ufravigeligt ændrer på intimflora. Det er helt normalt, men nej, hvor er det irriterende.

Jeg mødte en vidunderlig mand sidste sommer. Vi var sammen få dage og om end jeg ikke ønskede at rejse fra ham igen, kunne jeg ikke komme hurtigt nok hjem. Straks jeg var kommet inden for døren, greb jeg en krukke Lady Balance ned fra hylden og de næste par uger brugte jeg så til at få rettet intimbalancen op igen. Da kroppen først havde vænnet sig til netop hans bakteriebalance, var der heldigvis ikke længere nogen ”ko på isen”.

Min pointe er, at det er god fornuft at forbygge eller minimere generne ved enhver ny romance (og i denne lige-om-lidt-forårs-forelskelses-tid virker det så desto meget mere oplagt at opfordre til at bruge Lady Balance).

Ikke kun ved sex

Det behøver naturligvis ikke kun at have noget med seksuel aktivitet at gøre. Lady Balance er også godt at have ved hånden, når menopausen indtræder. Efter sygdomsperiode og brug af penicillin eller slet og ret, hvis man blot er vaginal sensitiv.

Kløe, tørhed og ikke mindst den velkendte lugt af Esbjerg fiskerihavn kan være særdeles invaliderende for både kvinden selv samt hendes seksuelle relationer og hvorfor ikke rette op på det, når det nu engang er så simpelt.

Lady Balance er en vaginal tablet lavet af mælkesukker, udvundet af mælk (har du mælkeallergi er produktet ikke noget for dig, men har du ”blot” laktose-intolerance, er der ingen problemer). Tabletten udnyttes af skedens gode mælkesyrebakterier, så de bliver i stand til at vokse og opretholde det sunde, lave pH.

En sund skede har stor modstandsdygtighed mod infektion og irritation. Produktet er kort sagt en nem og sikker mulighed for kvinder, der ønsker en at styrke den vaginale sundhed på en naturlig måde.

At resultatet så kan være et mere frit og behageligt sexliv, betragtes vel af de fleste som en kærkommen bonus og set i bagspejlet skulle jeg være startet på min kur, inden jeg drog på sommerferie. Så havde mødet med Mikkel måske været en helt anden fornøjelse :)

Produktet kan købes både online (ikke mindst hos den danske producent på hjemmesiden af samme navn) samt i udvalgte dagligvarebutikker.

Tags: , , ,


Om forfatteren

Helle Koldsø er, foruden Professions Bachelor i Ernæring og Sundhed, uddannet og autoriseret Sexolog v. DACS samt NLP-psykoterapeut-studerende. Hun er indehaver af Center for Personlig Trivsel, der er det fysiske samlingspunkt for hendes mange aktiviteter; rådgivning og terapi for private klienter omkring samlivs– og seksuelle problematikker samt undervisning af behandlere og patientgrupper omkring seksuel trivsel. Helle sælger desuden seksuelle hjælpemidler i både privat og offentlig regi og er med sin store viden på området, en værdsat konsulent inden for både sundhedssektoren.Til toppen ↑