OM OS 1369831410_27df48f2a7_o

Udgivet den 1. august 2012 | af Gitte - Curvy Editor

0

Teamet bag PLUSliving

Her kan du møde teamet bag PLUSliving, læse om redaktionen og også blive lidt klogere på baggrunden for sitet.

Af Gitte Glibstrup og Charlotte Mols
Ejere af PLUSliving.dk 

PLUSliving er stedet, hvor der er plads til alle. Der er plads til store tanker og store drømme, men der er også plads til at vise usikkerhed og personlighed. Her er et frirum, hvor kurvede kvinder kan føle sig godt tilpas.

Redaktionen bag håber, at du vil nyde mange gode timer i vores selskab – og vi håber også, at du vil føle dig inspireret og glad, når du har været forbi.

Skribenterne er nogle helt fantastiske mennesker, der bidrager med deres viden, indlæg, tid og inspiration uden at få løn for det. De kan se en ide i PLUSliving, og de vil gerne bidrage til PLUSlivings mission om at skabe et frirum og inspiration til overvægtige og fjerne de løftede pegefingre.

Vi har forsøgt at sammensætte hele pakken, hvor der er noget om det mentale, det fysiske, det kærlige, det luksuriøse, det skæve, det faktuelle… det hele. Alt det der har betydning i et godt liv.

Du kan også bidrage her på PLUSliving. Giv os feedback, bidrag med indlæg, kommentarer eller skriv til os med forslag til emner eller mennesker, du gerne ville høre noget mere om eller fra.

 

 

Holdet bag PLUSliving

Herunder kan du møde skribenterne bag – og vi er åbne for forslag til nye skribenter og artikler.


Gitte Glibstrup
er vores ”Curvy Editor” – altså redaktøren, der overordnet står for magasinet, indholdet samt kontakten med skribenterne. Hun er uddannet journalist og er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup.
Kontakt Gitte på gitte@plus-living.dk

Charlotte Mols er idekvinden bag PLUSliving. Hun søgte selv et frirum, hvor hun med sine ekstra kilo kunne blive taget alvorligt og være i fokus. Hun er ejer af webshoppen CHARLOT&ME med lækkert plussize tøj, og her på sitet vil hun skrive om mode.
Kontakt Charlotte på charlotte@plus-living.dk

Ea Lundsteen er med hendes meget positive og realistiske livsindstilling med som coach, fordi hun kan bidrage med inspiration til at håndtere mange af de udfordringer, vi møder i dagligdagen. Ea arbejder meget med at hente inspiration fra andre kvinder og hvordan andre finder deres energi.

Lone Ladefoged har i mange år arbejdet med stor succes med overvægtige kvinders ønske om at tabe sig eller finde en balance imellem deres drømmevægt og deres naturlige vægt. Hun formår hele tiden at forny sig, og hun inspirerer og hjælper rigtigt mange med at finde en sund balance.

Marianne Lyø skriver med udgangspunkt i kvinders kurver om stil. Hun giver inspiration til fornyelse og ikke mindst også inspiration til, hvordan vi passer på vores krop i form af hud og kropspleje. Mange trænger til at tage meget bedre hånd om sig selv og herunder også hud og krop.

Lone Jensen er Professions Bachelor i Ernæring og Sundhed og driver sin virksomhed Kost & Vejledning imens  hun læser kandidat i Idræt og Sundhed. Hun vejleder børn, unge og voksne og idrætsudøvere i at få en bedre præstationsevne. Lone sidder i kørestol pga. muskelsvind. Her på sitet skriver hun om sundhed.

Morten Tillitz

 

Sandra Davidsen er vejleder i Personligt Lederskab. Hun hjælper unge kvinder med at tage personligt lederskab så, at de tager styring over deres eget liv og sikrer en bedre livskvalitet. Hendes primære fokus er på kvinder, der ønsker at komme videre efter en depression.

Rikke Klint er en plus-size pige med en kæmpe interesse for mode og stil. Hun har selvtilliden i orden og prøver konstant at skubbe grænser, når det kommer til mode. Hendes håb er at kunne inspirere andre plus-size piger til at komme ud af busken og slutte sig til mig i kampen for smart tøj.

 

Helle Koldsø

 

Monica Jørgensen arbejder med PR og kommunikation i sit eget firma MOJO Kommunikation. Tidligere har hun arbejdet som journalist på alt fra dagblad over magasin og web. Det er gennem sit arbejde, at hun har fået en brændende passion for interiør, tips og trends til hjemmet.

Tags:


Om forfatteren

Gitte Glibstrup er vores ”Curvy Editor” - altså redaktøren, der overordnet står for magasinet, indholdet samt kontakten med skribenterne. Hun er uddannet journalist og er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup. Desuden er hun medejer af PLUSliving.dkTil toppen ↑