ARTIKLER gitte og charlotte

Udgivet den 15. december 2012 | af Charlotte Mols

0

Bider du livet i låret?

Så du ”Kender du typen” – for nogle uger tid siden? Charlotte Sahl-Madsen mener, at man skal mærke livet og bide det godt og grundigt i låret – og det er et udtryk, vi har fundet dejligt udtryksfyldt – og noget vi gerne vil opfordre dig til.

Af Charlotte Mols

TV-programmet ”Kender du typen?” besøgte i denne uge Charlotte Sahl-Madsen – den tidligere videnskabsminister – og hendes holdning til livet er, at det skal kunne mærkes man lever.

Hun har klart sine egne holdninger til livet, og uanset om man kan lide hendes måde eller ej, så var det så dejligt forfriskende at høre hendes åbenhjertelige ærlighed om, at når man ind imellem virkeligt lever livet og giver den gas – hvor man er derude hvor man virkeligt kan mærke at man lever – så kræver det også, at man giver sig selv tid til refleksion og genopladning bagefter.

Og det er nok det, de fleste af os glemmer…

At give os tid til refleksion og genopladning. Og det er vel reelt også lidt tabu eller taber-agtigt at sige…
“Jeg passer lige lidt på mig selv og genoplader, så jeg igen kan bidelivet i l året, og få det ud af livet som jeg gerne vil.”

Vi har brug for din hjælp til at bide livet i låret

På PLUSliving mener vi, at vi med magasinet her bider livet i låret. Det er virkeligt noget, Gitte og jeg meget gerne vil brænde igennem med. Og lige nu har vi brug for jeres hjælp, for at vi kan blive genopladet med ny inspiration og ideer, så PLUSliving bliver den succes som vi har god grund til at mene, det kan blive.

Det har været en fantastisk re-lancering med modeshow, Go’ Morgen Danmark i modeugen, masser af presse,
fantastisk respons fra jer der er med og fra dem der er med i periferien…

Men vi mangler for alvor at slå vildt igennem!

Vi bliver flere og flere overvægtige i Danmark, og vi forstår ikke, at vi skal tabuiseres og gemmes så meget af vejen… Hvorfor er vi de første, der har lavet multibrand modeshow i modeugen med tøj i store størrelser?
Lidt tøsemobset kan man vel sige… Vores penge er gode nok, men vi skal helst gemmes lidt af vejen.

Vi vil gerne vise både os selv og andre frem – og vi vil gerne have PLUSliving til at blive et meget større og bedre kendt online magasin, så vi har brug for dine kommentarer, meninger og ideer til, hvad der skal til for at PLUSliving virkeligt bliver en succes?

  • Hvordan får vi endnu flere læsere og fans?
  • Hvad vil du gerne læse noget mere om?
  • Hvad skal der til for at du og andre bliver trofaste læsere?

Hvad skal det til for at vi på PLUSliving er med til at få dig til at bide livet i låret?

Gør og glade og svar herunder – TAK TAK TAK!

Tags: , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑
  • Reklamer / Sponsorer