MODE iwish

Udgivet den 11. marts 2013 | af Nadia Lindgren

0

Billig mode online

Hvor går man hen online når man skal købe tøj?

Jeg har flere steder jeg lige kigger på, når der er plads i budgettet til lidt nyt tøj. Det er lang tid siden at jeg droppede at tage hen til en butik for at ose, for selv du kan prøve tøjet derhenne, skal du jo først finde det. Og hvis du, som jeg, har en frodig størrelse, så kender du til at stå i et prøverum og opdage at de netop er udsolgt af din størrelse eller at variationen blev forbeholdt deres webshop.

Nu er det lang tid siden jeg droppede bukser fra min garderobe, men jeg bliver da nysgerrig angående de der My Star Denim, så måske en dag jeg prøver at købe et par – bare for at se dem tage udfordringen op med min timeglasfacon.

Indtil videre handler jeg i mine kendte butikker:

www.hm.com/dk

Jeg fandt ud af, at der er nogle basisvarer som H&M stadig kan levere i min størrelse. Det drejer sig især om cardigans (som den på billedet) og bluser. Der er en specifik basisbluse som passer min krop fint, og det betyder at jeg ofte er inde på siden for at se hvad de har. Har jeg penge til tøj den måned, køber jeg en eller 2 bluser og sandsynligt et par øreringe eller hårting fra deres udsalg. Jeg køber dog aldrig nederdele derinde – jeg ved ikke om det er min facon der gør det eller om de sparer på stoffet, men de er altid utroligt korte på mig 😉

www.asos.com

Asos har mange af de basisting som H&M ikke har, og de har deres helt egen linie for os der er lidt større end konventionel mode havde forestillet sig. Deres plussize hedder ”Curve” og de har faktisk en del spændende. Jeg leder altid efter deres bodycon kjoler (som den på billedet) og nederdele. Sorte, basis og så versatile stykker tøj. Jeg nyder især at kunne sortere i deres tøj efter farve, størrelse, form og pris, og at kunne se en model gå catwalk i tøjet, hvis jeg er i tvivl om hvordan det bevæger sig. Og så har de alverdens fede accessories (som øreringene på billedet)

www.bravissimo.com

Det er essentielt at have velsiddende undertøj, men i Danmark kan du ikke finde bh’er i for eksempel min størrelse til andet end skyhøje priser. Jeg købte min sidste hos Pia’s lingerie i Ryesgade, men normalt køber jeg online hos Bravissimo. Et hedt ønske er en tur til London hvor de har en fysisk butik og et par tusinde kroner i lommepenge, men indtil da må jeg nøjes med langsomt at bytte mine gamle, uduelige change-bh’er ud.

www.pepperberry.com

Hvis du har råd til at handle i de lidt dyrere butikker herhjemme, men stadig har svært ved at finde skjorter (som afbilledet) der passer på hele overkroppen eller kjoler der er designet til din kropsform, så vil jeg anbefale at du lige kigger på pepperberry.com som er et søstersite til bravissimo. Her er der fokus på tøj der stadig sidder som det skal, selvom du er større end moden foreskriver, og det er super lækkert tøj. Jeg får tilsendt kataloget i disse krisetider, så jeg kan drømme mig til den dag jeg har råd til tøj derfra (og så dyrt er det altså heller ikke).

Tags: , , , ,


Om forfatteren

Jeg er uddannet indenfor kommunikation og læring, og har en stor interesse for de kreative fag. Jeg maler, fotograferer, skriver og elsker at udforske bagværk og desserter. Det jeg vil skrive om på PLUSLiving bliver en herlig blanding af mine bedste opskrifter, dagpengevenlig mode, skønhed og sundhed set fra en parfumeallergikers synspunkt, litteratur og rejser.Til toppen ↑