SKØN & SUND foto (1)

Udgivet den 2. november 2012 | af Nadia Lindgren

0

Billige webshops: skønhedsprodukter

Det er utroligt så mange produkter man som kvinde kan indkøbe og stadig have brug for flere. Selvom jeg generelt ikke er den store shopper er der alligevel et par nødvendigheder jeg har investeret en større sum i gennem årerne.

Af Nadia Lindgren

Min første (og største) passion er hårplejeprodukter. Min manke har ofte brug for kærlig pleje, selvom jeg kun farver den med den mildeste hårfarve og prøver at passe godt på den. De fleste produkter jeg har stående rundt omkring, stammer fra webshops der stort set altid overgår Matas i prisvenlighed og sortiment. De webshops jeg benytter mig mest af er NiceHair.dk og Lookfantastic.com.

 Dette er kun toppen af hårpleje-isbjerget

NiceHair er et dansk firma med stort udvalg, udpræget servicegen og de mest uimodståelige rabatter. Hver uge har de tilbud af en eller anden art og jeg har endnu ikke fundet deres produkter billigere. Det smarte ved Nicehair.dk er, udover deres brede sortiment, at du køber produkterne af et dansk firma, de leverer dine varer hurtigt og fragten er gratis hvis du køber for mere end 499 kr. De har også en mindre mængde parfume, kosmetik og neglelak: blandt andet har de udvalgte Essie til 39 kr en gang imellem.

Du kan finde NiceHair.dk på dette link.

Lookfantastic var før i tiden min go-to shop angående skønhedsprodukter, men desværre kan deres priser ikke altid følge med de andre webshops. Det Lookfantastic.com stadig har kørende for sig er dog deres sortiment. Leder du efter det nyeste nye så har de det som regel, de har også ofte flere produkter fra samme producent fordi de køber en gros og har været omkring, som butik, siden 1996. De har, som NiceHair.dk, også mange rabatter og specialtilbud med købsbetingede gaver. Fragten tager en uge, måske to, fordi produkterne kommer fra England, men det er vel at forvente.

Du kan finde Lookfantastic.com på dette link.

Næste spændende kategori er kosmetik. Nu er jeg både duftintolerant og parfumeallergiker, så hver gang jeg er i Matas bliver mit besøg et meget kort ét og det er derfor skønt at kunne besøge en webshop, når jeg er i markedet for kosmetik. Jeg har kun én kandidat på det område (måske jeg finder nogle flere og får gang i konkurrencen) og det er e.l.f.

Gæt hvilke farver jeg kan lide fra e.l.f

EyesLipsFace (forkortet e.l.f.) er et amerikansk firma der blev grundlagt i 2004. Jeg køber fra den engelske side, som sender til Danmark for en okay pris (25-30 kr) og gerne lister deres priser i danske kroner. Deres neglelakker koster 25 kroner stykket og holder ganske glimrende, hvilket ellers er et problem ved lavprisneglelak og der er mange flotte farver at vælge i mellem. E.l.f gør sig utroligt meget i mineralmakeup, hvilket min hud er glad for og de kører meget på muligheden for at blande sin egen makeupboks (se under elements) med lige din farve blush, øjenmakeup og/eller pudder. De sender hurtigt og har ofte rabatter og specialtilbud.

Du kan finde EyesLipsFace på dette link.

Tags: ,


Om forfatteren

Jeg er uddannet indenfor kommunikation og læring, og har en stor interesse for de kreative fag. Jeg maler, fotograferer, skriver og elsker at udforske bagværk og desserter. Det jeg vil skrive om på PLUSLiving bliver en herlig blanding af mine bedste opskrifter, dagpengevenlig mode, skønhed og sundhed set fra en parfumeallergikers synspunkt, litteratur og rejser.Til toppen ↑