VIP club header

Udgivet den 6. juni 2013 | af Charlotte Mols

0

Bliv lækker hos DESIGNERMUDDER og få 10%

LUKSUS skønhedspleje uden kemi og hormonforstyrrende ingredienser fra DESIGNERMUDDER til dig med 10% rabat.

Vi har lavet et samarbejde med www.designermudder.dk også kaldet DMskincare, så du nu kan få 10% rabat ved at handle med en kode, som kun gælder for dig, fordi du er medlem af PLUSliving.dk VIP-lounge

       

Du kender måske allerede til designermudder eller DMskincare og ellers så får du nu muligheden her.


Det er den danske Karina Hjort, der står bag mærket og hun har hver dag selv fingrene i de lækre produkter og ved hvad der virker og hvad der skal til for at huden bliver plejet optimalt.

Du finder bl.a. designermudder i eksklusive skønhedsbutikker hvor økologi og sundhed er i fokus, på superlækre spa-, kurbade, hoteller og wellness centre.

LÆS MERE om filosofien bag DMskincare HER….

Hvis du har fået lyst til at handle nogle af deres virkeligt lækre produkter – så benyt denne kode for at opnå 10% rabat : PlusLiving13

 

Rigtig god fornøjelse

 

 

Tags: , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑