MODE ByCocoMe Fashion Feng Shui® Stylist Natascha Annett Coco Jensen

Udgivet den 27. april 2014 | af Natascha Annett Coco Jensen

0

“Bliv mere social med ny forårs garderobe!”

Ja, du læste rigtigt. Det kan lade sig gøre. Lad være med at gemme dig med de mørke farver. Kast dig ud i pastel farverne, klare stærke farver, dyreprint eller denim!

Hvis pengene er små, er du måske ligeså heldig som jeg, at du har en genbrugs butik hvor du enten kan bytte dig til nyt tøj og en ny garderobe eller du kan tjene en lille skilling på at sælge dit gamle tøj eller tøj som du aldrig har gået med. Måske hænger der stadig prismærker på meget af dit tøj som du ikke går med.

For ligesom ikke at gentage dine gamle mønstre hvor du måske holder dig til samme forretning og butik eller online butik, bliver du nødt til at prøve noget nyt. Ny forretning/ butik/ online butik/ webshop og vigtigst af alt, et nyt tøj mærke.

Et godt tips indenfor tøj styling er, at skabe lange slanke linier med lidt mørkere buks/ nederdel incl. sko/ stiletter/ sneakers og du finder en flot top i en meget lysere farve. Det kan være en t-shirt, bluse, tank top. Udover har du enten en cowboyjakke, cardigan, skindjakke eller en lang cardigan. Det vigtigste er at du tager hensyn til højde og drøjde. Find gerne noget tøj til dig selv med perfekt pasform. Hvis der er mønster på dit nye tøj, sætter du mønsteret der på din krop hvor du er slankest.

Hvis du har en æble form, sætter du fokus på dine ben. Hvis du har æbleform er det meget flot til dig med tunika eller en lang løs top og et par leggins gerne i et mønster eller nye lidt sjove bukser også med mønster eller et par stramme bukser. Sæt gerne en kontrast farve til enten til nederdel, buks og til dine sko. Skab ro på din overkrop og skab ballade på underkroppen. Alt det sjove sker på din underkrop og husk endelig at tilsætte et tørklæde eller en halskæde, for at skabe harmoni i dit sæt.

Hvis du har pære form trækker du opmærksomheden op til ansigtet eller til din talje med et fedt bælte. Gerne lidt bredt. Her skaber du ro på din underkrop, gerne med samme farve sko/ stiletter/ sneakers som din nederdel/ buks eller sko i din hårfarve eller hudfarve. Gerne neutrale beige/ nude/ guld sko/ stiletter/ sneakers. Hvis du finder noget med mønster er det bedre at det både er buks og jakke eller nederdel og jakke eller en kjole. Altså mønsteret fra top til tå. Og find gerne et sæt i blødt stof så du ikke ligner en kasse, fordi du ikke har markeret din talje eller noget tøj der er figursyet. Hvis du har fundet et sæt, gerne i de nye farver der er fremme finder du så en endnu lysere eller mønstret top. Her hos dig er det din top der skal lave ballade. Skabe opmærksomhed. Alt efter hvilken type du er kan du enten finde lange halskæder, pæne perle halskæder, trendy skarpe halskæder f.eks. trekanter eller dit pæne delikate halskæde.

Du må gerne vise din krop frem i noget flot tøj til dig. Du ser godt ud! Bare hop ud i det og prøv. Alle kvinder, også de tynde kvinder, ser heller ikke godt ud i alt tøj, så det er ikke et nederlag at alt heller ikke er super flot til dig. Du skal bare lege lidt mere med en ny stil til dig og pift din garderobe op med nye tørklæder, smykker, tasker og sko.

P.s.: Husk at ny stil til dig forandrer dit liv!  God shopping fornøjelse

Natascha Annett Coco Jensen

P.s.s: Hvis du ikke kan se videoen kan du klikke her og god fornøjelse!

Dit nye forårs tøj er fra:

www.yppig.dk

www.gozzipwoman.dk

www.charlotandme.dk som bla. har Thexcollection 

Summary:


Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Om forfatteren

Er lige fyldt 47 år og jeg har hele mit liv arbejdet med mode og trends både som kjoleskrædder, tøj designer og stylist indenfor Fashion Feng Shui®. Ellers er jeg også uddannet som Farve- & Stil konsulent, Aut. & lægeexam. Kosmetolog, Makeup Artist og ellers hjælper jeg dig med at finde dit autentiske jeg og din autentiske tøj stil med med Fashion Feng Shui®. Kort sagt * WEAR YOUR MAGIC * Mange Plus Size hilsner Natascha Annett Coco JensenTil toppen ↑