ARTIKLER charlotte bred

Udgivet den 5. januar 2013 | af Gitte - Curvy Editor

0

Charlotte Mols om krop, slankekure – og at være sig selv

En ny portrætserie på PLUSliving fejrer skønne kurvede kvinder og de udfordringer, vi har med krop, mad og motion. Vi lægger ud med PLUSlivings egen Charlotte Mols og derefter flere af vores skribenter, så du kan lære os endnu bedre at kende.

Navn: Charlotte Mols
Job: ejer af webshoppen www.charlotandme.dk og medejer af plusliving.dk

Hvordan har du det generelt med din krop?
Generelt ok – men det svinger en del alt efter, hvor meget jeg får trænet. Når jeg får trænet og rørt mig, så har jeg det godt med mig selv, men i perioder med for meget stress/arbejde og ingen træning, kan jeg virkelig blive træt af min krop – og specielt at jeg vejer for meget.

Er der noget, du er særlig glad for? Og hvorfor?
Mon du mener med min krop? Jeg har lært at slippe de evindelige overvejelser jeg tidligere havde om, om jeg nu var pæn nok, så godt nok ud. Jeg kunne virkelig punke mig selv oveni hovedet med, at jeg bare også skulle tabe mig nu nu nu nu.
Det er jeg ret glad for at jeg kan lægge bag mig, når jeg går ud af døren. Det betyder, at jeg går ud og oplever verden på en mere fri og åben måde end tidligere.

Hvordan går du klædt? Altså hvad er din stil?
Min stil er som min butik, og min butik er som min stil…
Lækker luksus med fokus på stil og snit, blandet med boheme hippie fritid.

Hvad betyder motion for dig?
Det betyder rigtig meget for mig. Jeg har faktisk haft en træningsskade for et års tid siden, og  jeg er ikke rigtig kommet i gang igen… Det giver mig en irritation, og jeg kan virkeligt mærke, at jeg mangler det. Forhåbentligt skal 2013 bringe mig tilbage på ”hesten” igen… hvem vil med?

Hvad betyder kost for dig?
Det betyder fuldstændig det samme som motion. Det er først i en ret sen alder, at jeg er begyndt at tænke over motion og kost, og jeg kan virkelig mærke forskel, når jeg gør det gode for mig selv. Altså får dyrket motion og spist ordentligt.

Hvad er du god til?
Jeg bilder mig ind at jeg efterhånden er ret god til at være mig.

Hvordan udfordrer du dig selv?
Ved at stille nærmest urealistiske mål op. Som da vi lavede modeshowet i modeugen august 2012 på ganske kort tid.

Går du op i, hvad du vejer?
Både og. Jeg går mere op i, hvordan jeg har det med den krop, jeg har. Jeg har altid svinget op og ned i vægt, og lige nu er jeg blevet for tung, får ikke trænet og ikke spist rigtigt – og så bliver jeg sgu træt af min vægt.
Den fysiske form og tilfredshed hænger så meget sammen med min måde at se mig selv på, at den betyder mere end selve vægten. Jeg har tidligere vejet det samme, som jeg gør nu, men da trænede jeg og fik mine vitaminer/olier og god næring… Og så gør vægten ikke det samme i mine tanker.

Hvad mener du om slankekure?
De der ”tab 5 kg på 5 dage” tror jeg ikke på. Og indtil nu har jeg ikke prøvet en eneste kur, der har hjulpet mig til evigt vægttab. Jeg tager altid stille og roligt det hele på igen. Så reelt tror jeg vel ikke rigtigt på dem, men på den anden side, så skal jeg da på kur igen her i 2013… For jeg vil gerne have min energi igen.

Hvad er din største drøm?
At opnå stabil vægt omkring str 46 og have tid til at dyrke mig.

Tags: , , , ,


Om forfatteren

Gitte Glibstrup er vores ”Curvy Editor” - altså redaktøren, der overordnet står for magasinet, indholdet samt kontakten med skribenterne. Hun er uddannet journalist og er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup. Desuden er hun medejer af PLUSliving.dkTil toppen ↑
  • Reklamer / Sponsorer