MODE IMG_6157 kopi

Udgivet den 21. august 2014 | af Gitte - Curvy Editor

0

Curvy catwalk i Nikolaj Kirke

I aftes gjorde ZIZZI endnu engang op med catwalk-konventionerne, og åbnede Copenhagen Fashion Week med et storslået show, der bød på kurver, cocktails og kirkegang. Showet blev afholdt i Nikolaj Kirkes historiske rammer, hvor det veletablerede curvy fashion brand sendte internationale topmodeller på podiet til fyldige beats leveret af DJ Djuna Barnes. Under det eksklusive show præsenteredes både sommermoden 2015 samt det nye sub-brand ”Wardrobe of Wonders by ZIZZI”, også kaldet ”WOW”. Hermed satte ZIZZI igen den kurvede kvindekrop på modebranchens dagsorden med mantraet ”Fashion has no size”.

Moden er et lunefuldt tidsbillede, der skifter løbende henover året, men kurvernes indtog på catwalken er kommet for at blive. Tyra Banks caster ofte plus-size modeller til sit TV-show ”America’s Next Topmodel”, og flere kurvede kvinder er i dag respekterede internationale topmodeller, der pryder modekampagner, såvel som magasiner. Det danske curvy fashion brand, ZIZZI, der er markedsledende i Skandinavien med over 125 konceptbutikker, har for alvor slået fast, at der er fashion forward styles til alle former og størrelser i nutidens mode.

Store personligheder og masser af WOW-faktor

ZIZZI er indbegrebet af skræddersyet curvy fashion skabt til et kurvet kropsideal i str. 42-56. Men ligeså vigtigt som det er at skabe stærke styles, er det, at tøjet bæres med masser af selvtillid og personlighed. ZIZZIs officielle ansigt, den amerikanske topmodel Denise Bidot, er kendt for sin anderledes og ubegrænsede tilgang til mode, og førte derfor an til aftenens show på plussize podiet. Her spredte hun en storslået stemning a la str. 46 og viste, at kurver er smukke, sexede og emmer af WOW-faktor.

Showet var et gennemført eksklusivt slag for curvy fashion, der understregede, at plussize mode bestemt godt kan snige sig gennem nåleøjet og sætte et fashion statement blandt modeugens snævre forbilleder. I Nikolaj Kirke bød ZIZZI således på cocktails og kurver, hvor tjenere i smoking og værtinder i sølv bød velkommen i catwalk-kirken til tonerne af mandlig vokal ved kirkeorgelet, der senere blev erstattet af fyldige DJ beats og formfuldendt fashion på podiet.

Se en række af de lækre billeder her.

 

Tags: , , , ,


Om forfatteren

Gitte Glibstrup er vores ”Curvy Editor” - altså redaktøren, der overordnet står for magasinet, indholdet samt kontakten med skribenterne. Hun er uddannet journalist og er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup. Desuden er hun medejer af PLUSliving.dkTil toppen ↑