MODE SHOPPINGguide-feader

Udgivet den 5. november 2012 | af Charlotte Mols

19

Danmarks bedste PLUSsize-shoppingguide

Vær med at lave danmarks bedste PLUSsize-shoppingguide.

Vi ved allesammen, at det kan være vildt svært at finde lige det TØJ man gerne vil have…og det kan være endnu sværere at få overblikket over butikkerne…både fysiske og online.
Her på PLUSliving vil vi gerne lave danmarks bedste PLUSsize shoppingguide…men vi har brug for din hjælp.

Fortæl herunder i kommentar feltet hvor du handler og hvorfor.
For overskuelighedens skyld, skal du gøre det ved først at skrive BY, derefter butikkens navn og adresse og slut gerne af med hvorfor du kan anbefale den butik.

By : (skriv online – hvis det ikke er en fysisk butik)
Butikkens navn:
Butikkens fysiske adresse: (måske har du den ikke, så undlad den..måske andre kan)
Butikkens webadresse: (hvis det er en webshop)
Hvorfor er det en god butik andre skal høre om? :

Vi håber I alle er med på at få lavet danmarks bedste PLUSsize shoppingguide – og glæder os derfor til en masse kommentarer.

Vær obs.,  på at forslag eller kommentarer der ikke er positive godkendes ikke…vi vil KUN have de positive oplevelser her. Hvis du har haft en træls oplevelse et sted, så er det ikke her den skal deles. Tilgengæld deler vi meget gerne de gode oplevelser…for vi kan ikke få nok af de gode oplevelser.

 

 

Tags: , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑