SKØN & SUND tromborg

Udgivet den 27. november 2011 | af Marie Klee

0

De bedste bodylotions

Der findes mange bodylotions på markedet, men det er ikke alle der er lige gode. Mange indeholder ikke nok fugt, og er derfor spild af penge. Her får du en guide til lækre bodylotions med ekstra fugt, som du enten kan bruge på hele kroppen eller blot på de steder du oftest får tør hud.

Tør hud kan forebygges
Ud over at bruge en god bodylotion, er det en god idé at skrubbe sin hud en gang om ugen, så du kan få fjernet de døde hudceller. På den måde kan din creme bedre komme ned og fugte i dybden. Et godt råd er desuden at bruge sin bodylotion om aftenen inden du går i seng. Vær ekstra gavmild med cremem de steder du har tendens til tør hud, og lad cremen pleje din hud mens du sover.

Du kan også spise dig til en blødere og mere fugtet hud. Her er det særligt sunde olier jeg taler om. Ud over at få sunde olier igennem kosten, ved at spise fed fisk, nødder og kerner og avocado, kan du også spise tilskud. Udo’s Choice, hørfrøolie, fiskeolie, natlysolie osv. er gode kilder til sundt fedt. Vidste du i øvrigt at mørk chokolade (over 70%) indeholder sunde, monoumættede fedtstoffer? Yes, du kan nyde, mens huden bliver sundere 😉

Her under finder du 5 lækre bodylotions, der fugter, ikke indeholder noget skidt, og som imødekommer ethvert budget.


Bodylotion fra Matas Natur til 79,95 på matas.dk. Er svanemærket, og fås også uden duft.

Nurture Body Lotion fra Green People til 209 kr. Økologisk body lotion med kæmpenatlysolie og sheasmør. Kan købes i helsekostforretninger og på greenpeople.dk.

Aroma Therapy Body Lotion fra Tromborg til 420 kr hos greenskin.dk.

Fotos:  matas.dk, greenpeople.dk, tromborg.com

Tags: , ,


Om forfatteren

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Til hverdag arbejder jeg med sundhedsfremme i virksomheder og driver sundhedsbloggen Carrotstick.dk. Her på Plus Living deler jeg ud af min viden omkring sundhed, hudpleje og wellness. Min filosofi er, at man skal have det godt, i den hud man befinder sig i, lige meget om man er størrelse 36 eller 56. Spørgsmål og henvendelser modtages gerne, jeg svarer så hurtigt jeg kan.Til toppen ↑