LIVSSTIL panayotis-bw

Udgivet den 4. oktober 2012 | af Charlotte Mols

0

Den smukkeste brud

Hos Panayotis er der et flot udvalg af kjoler til kruvede kvinder og din drøm om KJOLEN kan med stor sandsynlighed sagtens blive indfriet.

Christina Donskov der gik model viste sig at kunne meget mere end gå model – hun er også meget dygtig til at spille og synge. Det var en fantastisk afslutning på et modeshow, at modellen blev hjulpet ned fra podiet af en smuk ung mand, satte sig til et smukt flygel og sang den smukkeste sang.

(Klik på billedet og hør hvor smukt Christina spiller og synger)

 

 

Tags: , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑