SKØN & SUND headerdm

Udgivet den 6. juni 2013 | af Gitte - Curvy Editor

0

DesignerMudder: Meget mere end mudder!

DesignerMudder er det nyeste produkt i vores PLUSliving shop, og vi kan godt love dig, at du kan glæde dig til selvforkælelse i højeste potens.

DesignerMudder er nemlig naturlige hudpleje produkter med økologisk indhold – uden skadelig kemi og hormonforstyrrende tilsætningsstoffer. DesignerMudder anvender æteriske olier for at tilsætte dejlig duft og aroma til de forskellige produkter.

DesignerMudder har haft stor succes på det skandinaviske marked, så måske har du allerede prøvet produkterne eller hørt om dem.

”Idéen til mine produkter udsprang af nød via mit tidligere job, som chef for et stort spa center i Vestjylland. Jeg oplevede blandt vores gæster en stigende efterspørgsel på varierende behandlingsprodukter i forhold til hudtype til hele kroppen. Derfor startede jeg op med at fremstille mudderkropsmasker, designet med fokus på varierende ingrediensindhold i forhold til den enkeltes specifikke behov. Derfor navnet ”DesignerMudder”. Det fortæller Karina Hjorth, der er kvinden bag DesignerMudder.


Indehaver Karina Hjort

Naturlige råvarer

DesignerMudders produkter er lavet af 100% naturlige råvarer. Det hele er produceret på egen danske fabrik, hvor moral og etik er i højsædet.

For at give mudderet den helt rigtige virkning, er ingredienser som havtorn, salt og helende urter som røllike, melisse og rosmarin tilsat. Så får forskellige hudtyper den ønskede effekt ved brug af produkterne.

Karina Hjorth har fundet sin inspiration blandt andet på sine løbeture langs hav og strand i det vestjyske, og hendes fokus er på produkter, der er rige på vitaminer og sundhed.

 

Luksus nicheprodukt

Løbende kommer nye produkter til, og i dag er DesignerMudder et anerkendt luksus nicheprodukt, som kun kan fås i førende spa-, kurbade, hoteller og wellnesscentre i hele landet.

DesignerMudder er kvalitet bygget op omkring økologisk og bæredygtigt indhold. Der er ingen parabener- og kunstige dufte. Det gør DesignerMudder til et godt valg for de mange, som gerne vil pleje hud, krop og sjæl.

”I dag er creme ikke bare creme – vi vil gerne have luksus og lækkerhed i én og samme krukke.

Derfor er vores cremer og mudder kropsmasker, designet med fokus på varierende ingrediensindhold i forhold til den enkeltes specifikke behov”, siger Karina Hjorth, DesignerMudder.

 

Få hele 10 pct. rabat på DesignerMudder ved at melde dig ind i PLUSlivings VIP Club lige her!

 

Tags: , , ,


Om forfatteren

Gitte Glibstrup er vores ”Curvy Editor” - altså redaktøren, der overordnet står for magasinet, indholdet samt kontakten med skribenterne. Hun er uddannet journalist og er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup. Desuden er hun medejer af PLUSliving.dkTil toppen ↑