ARTIKLER himmel

Udgivet den 8. december 2012 | af Gitte - Curvy Editor

0

Du fortjener det bedste

  • Dine børn får opmærksomhed.
  • Din mand går til fodbold/jagt/drengehygge, når han vil.
  • Du holder styr på fødselsdage, aftaler og kalendre.
  • Din familie og venner ved, at de bare skal ringe …

Men det er garanteret længe, længe siden, du har taget en DIG- dag.
Kun for dig.

Lyder det bekendt? I hverdagens travlhed, pligter og frikadeller glemmer du dig selv. Du tager dig af hele verden men får ikke sat dig selv først. Det er vi kvinder – især os  runde kvinder – ret slemme til. Af en eller anden grund mener vi nemlig ikke, at vi har fortjent forkælelse.

Det skal stoppe. nu.

Du fortjener at få det bedste ud af dit liv, og derfor er det faktisk ok med en lille smule positiv egoisme en gang imellem.
Du er nødt til at lade op. Finde ro, fred, glæde og nydelse ved at være dig.

Du fortjener det allerbedste, og derfor vil vi være så frække at opfordre dig til at tage en ego-dag i julegave, hvor du gør præcis det, du drømmer om. Det kan være en dag på sofaen med dårlige serier i tv. Det kan være en fuld luksusdag på en spa med boblebad, boblevand og massage eller det kan være en laaaaang gåtur ved stranden afsluttet med varm kakao eller måske en shoppedag, hvor du kun handler til dig selv.

Pointen er, at du bestemmer helt og aldeles.
Og at du GØR det.
Hellere i dag end i morgen.

Fordi du fortjener det. Også selvom vægten er steget lidt, selvom stuen roder, og tøjet skal skal vaskes og madpakkerne skal smøres. Det skal I nok nå. Du er vigtigere.

Såeh … Hvad skal din ego-dag bruges til????

Tags: , ,


Om forfatteren

Gitte Glibstrup er vores ”Curvy Editor” - altså redaktøren, der overordnet står for magasinet, indholdet samt kontakten med skribenterne. Hun er uddannet journalist og er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup. Desuden er hun medejer af PLUSliving.dkTil toppen ↑
  • Reklamer / Sponsorer