LIVSSTIL Nu skin produkter

Udgivet den 3. april 2013 | af Mila Blarke

0

Skønhedsbehandlingen to end all skønhedsbehandlinger

Jeg har altid mindst ét udbrud igang. Det har jeg haft en del år.

Jeg har ellers aldrig haft de store hudproblemer. Som teenager kendte jeg nærmest ikke til uren hud, hudorme og bumser. Hemmeligheden er min farmor, som introducerede mig til et beauty regime da jeg var 16. Jeg har aldrig (ok, måske 2 gange) sovet med makeup. Heller ikke efter heftige byture.

Det ændrede sig så, da jeg kom op i 30’erne. Altså det med den fine hud. 2 børn og så sagde ansigtet stop. Jeg slog ud, så jeg nærmest ikke kunne se folk i øjnene og i den grad gennemlevede enhver 16-årigs mareridt.

Hmm. Jeg begyndte på alverdens forskellige behandlinger – cremer, biopsier, forskningsinteresserede hudlæger. Det gjorde bare det hele meget værre.

Nu, efter næsten 6 år med ‘hudfordringen’ ved jeg stadig ikke, hvad der udløser eller heler et udbrud. Jeg har resigneret og tager gode dage med et smil og dårlige med et skuldertræk. Og foundation. Og pudder.

Det var derfor med en vis portion skepsis jeg lyttede til Lene Hestbæks anprisninger af Nu Skin. Havde jo lissom prøvet alt og ‘alt’ havde kun gjort det hele værre.

Nuvel. Mandag aften tog jeg til Birkerød for at se på sagerne. På med ja-hatten in the name of science.

Først bliver min hud renset med Pure Cleansing Gel. Den sæbefri skum renser porerne i dybden med et enzym fra papaya. Dejlig blød og frisk gelé, som let fjernes med vand.

For at gøre huden klar og fri for døde hudceller (som jeg åbenbart har båret rundt på!!) skrubber Lene blidt min hud med Exfoliant Scrub. En utrolig fin skrubbecreme, som efterlader min hud silkeblød.

Og så på med masken. Muddermasken. Epoch Glacial Marine Mud, som fjerner urenheder med mere end 50 gavnlige mineraler. Meget fine partikler, som giver en let, olivengrøn mudder, der hurtigt tørrer ind.

        

For at fugte huden igen får jeg lagt en fugtmaske, Creamy Hydrating Masque, med kaktus og fyrrekogleekstrakt. Kølende og frisk. Den kan også bruges som natcreme for at give ekstra fugt. Min hud bliver rigeligt fugtet og føles helt mættet.

Og så er det det går hen og bliver en anelse teknisk. Aldersbekæmpelsen tager et skridt ind i det 20. århundrede med ‘ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System’. Det er ganske enkelt en foryngende ansigtsbehandling jeg kaster mig ud i. Ikke at jeg har brug for det. Men for eksperimentets skyld. Det manglede da bare.

For næste punkt er ’strygejernet’. Og i den gode sags tjeneste aftaler vi kun at bruge det på højre del af ansigett.

Først påføres en negativladet gelé og jeg bliver strøget med negativ energi i 2 minutter. Negativ på negativ skubber geleen ind i huden. Herefter stryges jeg igen. Nu med positivladet gelé og positiv energi i 3 minutter for at trække urenhederne ud af huden og udglatte den.

Og tænk. Det virker: jeg kan tydeligt se forskel på de 2 ansigtshalvdele! (Galvanic Spa System fås også til kroppen – jeg har hørt at Sidse Babett sværger til den. Just say’in..)

 

 

 

 

 

Herefter påføres Tru Face Priming Solution i hele ansiget. Rejuvenating Creme på venstre halvdel og Tru Face Skin Perfection Gel (A-vitamin gel) på højre halvdel. De sidste to produkter bekæmper ældningstegn. Det vi andre kalder rynker…

Jeg ’snuser’ lige til 2 andre produkter: Firewalker, som køler og lindrer huden, og Sole Solution, som behandler årsagen til fugtmangel i huden. Begge disse produkter er oprindeligt beregnet til fødderne, men er guld værd for tørre områder på kroppen og i ansigtet. Suger sig lige ind i huden – skønt!

Konklusion: Naturligvis er det overvældende mange produkter på én gang og naturligvis er min ‘hudfordring’ ikke bare vupti væk. Men min hud føles mættet og ny og elastisk. Nu skin produkterne og ’strygejernet’ har klart udrette små mirakler og det er meget sansynligt de kommer på ønskelisten :-)

 

PS.: Har du også lyst til at prøve de små mirakler fra Nu Skin eller bare vide mere om serien, så er der en række forskellige Nu Skin forhandlere, som kan hjælpe dig.

Tags: , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er 43 år og kan med ro i maven sige, at jeg endelig har fundet den rette hylde arbejdsmæssigt. Jeg er fyldt med ord, der skal skrives i nyhedsmails for mine kunder, og ord til iværksættere, så de kan omsætte følelser og tanker til drift. Jeg elsker simpelthen sparringsmomentet, hvor jeg kan se min samling af opsparet viden, komme til live og være med til at skabe nye måder at arbejde på. Og så arbejder jeg på min hjemmeside til mit eget firma, Present PR, og på andre spændende projekter... :-)Til toppen ↑