LIVSSTIL Caveman topbillede blog

Udgivet den 3. maj 2013 | af Mila Blarke

0

Paleo og påklædning

Det er nu meget sjovt, det her med at se tøj som først kommer ud i den brede befolkning om 6 måneder. På en måde er det fedt at vide, hvad man kan se frem til. På den anden side er det ganske ubrugeligt for en blogskriver som mig. Jeg kan jo ikke sådan i detaljer gengive mine oplevelser, for det giver ingen mening for dig der læser.

Modsat journalister og stylister. Dem der arbejder med modesider i ugeblade og magasiner. De skal allerede nu forberede det du skal læse om efter din lange sommerferie i juli. Og når du læser det de forbereder nu, ja, så er de stort set på vej ud og se på forårstøj…

Men jeg kan inspirere. Det kan jeg i al fald forsøge. Og jeg kan næsten garantere, at du så også kommer til at glæde dig til at se tøjet på hylderne i butikkerne. Om 6 måneder.

Først lige en kommentar til topbilledet. webshoppen www.paleoshop.dk er specialiceret i at importere og vide noget om stenaldermad. Og hvad er så stenaldermad, vil du måske spørge. Ja, lad mig citere sitet:

‘….kost, der tager udgangspunkt i det vores forfædre indtog af fødevarer i stenalderen. Denne måde at spise på kaldes også ”palæo”, hvilket stammer fra den palæolitiske tidsperiode fra ca. 2,6 mio. år siden og indtil for 10.000 år siden ved landbrugets indtræden. Det er i denne periode, hvor vi tog fart i det evolutionære ræs, da vi begyndte at ændre vores madvaner drastisk. Tidligere forfædres kost bestod primært af frugt, bær og hvad de kunne finde i træer, buske og skove. ‘

Nå. Men det smager altså forrygende – i al fald det jeg fik lov at prøvesmage på min runde i sidste uge. Så tjek det ud og se om det skulle være noget for dig. Er også godt i små portioner, når lækkersulten melder sig. Her er lidt af det jeg (også) fik lov at smage:

Skønt alternativ til din müsli – og til din lækkersult!

Pasta baseret på mandelmel og æggehvider – så behøver du ikke undvære!

Jeg skal nok gå i dybden med stenalder-princippet snart og komme med pros and cons. Indtil da – tjek sitet ud og bliv fristet!

Med hensyn til tøjet vi skal se på og købe til efteråret. Primært mørke farver, men sandelig også røde, lilla – og guld…yes, disco farve no. uno :-) Jeg har dog valgt at vise disse mere tilgængelige brands….

Dranella og Fransa er begge gode danske brands, som har eksisteret i mange, mange år. De ved derfor, hvad der skal til for at du og jeg køber deres design.

Hos Dranella finder du tøj til hele din uge: arbejde, hjemme, fest eller gæster. Der er noget for enhver kvinde, som vil være feminin og udstråle selvsikkerhed. Kollektionen er superflot med skønne detaljer, som understreger din personlighed.

Hos Fransa er målgruppen yngre, men det skal da ikke forhindre en dinosaurus som mig, i at finde lige den der must-have top-kjole-bluse-jakke. Og gå med den. Super fashion styles som er feminine og passer ind i livet med arbejde, spise-ude, feste og i det hele taget bare føle sig lækkert klædt på.

Ja, det var ordene for denne gang. Og slut på at vise dig det du ikke kan få lige nu :-)

Hav dejlige solskinssommerdage!

Tags: , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er 43 år og kan med ro i maven sige, at jeg endelig har fundet den rette hylde arbejdsmæssigt. Jeg er fyldt med ord, der skal skrives i nyhedsmails for mine kunder, og ord til iværksættere, så de kan omsætte følelser og tanker til drift. Jeg elsker simpelthen sparringsmomentet, hvor jeg kan se min samling af opsparet viden, komme til live og være med til at skabe nye måder at arbejde på. Og så arbejder jeg på min hjemmeside til mit eget firma, Present PR, og på andre spændende projekter... :-)Til toppen ↑