LIVSSTIL thumbnail

Udgivet den 15. august 2012 | af Charlotte Mols

0

Et modeshow med livsglæde

Garvede modeshows gængere fortalte at de fik kuldegysninger og tårer i øjnene, for de havde aldrig før set et show hvor modellerne viste glæde ved tøjet og ved sig selv.

Af Charlotte Mols

Lørdag d. 11. august kl. 20 viste PLUSliving et bredt udsnit af tøjmoden for efteråret 2012, og det var en helt fantastisk oplevelse. Hvis vi kan få den reaktion fra kvinder, der har set MANGE modeshows, så er vores succeskriterium mere end nået.

Da ingen andre før har vist PLUS-SIZE mode i modeugen følte vi selvfølgeligt et vist pres, og mediedækningen op til showet var ret stor. Kick-off var vores optræden i Go’ Morgen Danmark Torsdag d. 9. august kl 06.47 og derefter gik det ret stærkt.

Ejerne af PLUSliving Gitte og Charlotte bliver fotograferet til pressen.

Ejerne af PLUSliving Gitte og Charlotte – i arbejdstøjet – bliver fotograferet til pressen.

Der blev øvet og trænet og testet musik/lys og alle der var med både foran og bagved knoklede – og alligevel bragte dagen ikke andet en smil, glæde og positive oplevelser.

Her gives der instrukser fra sidelinien.

Allerede inden showet var der skøn stemning, champagne, goodiebags og gaveregn til dem der kom for at se showet.

Der var fuldt hus i SCENERIET, og det galdt om at få en af de gode pladser.

Op til selve modeugen har vi arbejdet seriøst på at finde de skønne modeller, og I skal nok få meget mere at se til dem og det tøj i gik i. Men et af de vigtigste budskaber, vi faktisk fik ud til showet – og som garvede modeshowsgængere observerede – så var det super lækre kvinder, med livsglæde og udtråling, der var på podiet.

Og de viste tøjet med så meget mere power, end nogen overhovedet havde forventet. Så modellernes performance på podiet var klart den største succes af alle.

Skønne og livsglade modeller viste at der findes rigtigt meget lækkert og smart tøj til kurvede kvinder. Separate artikler om alt tøjet følger – så er du allerede forelsket i noget af dette tøj så følg med her på PLUSliving.

Udstråling og skønne kurver satte standarden for den gode stemning.
Separate artikler om alt tøjet følger – så er du allerede forelsket i noget af dette tøj så følg med her på PLUSliving.

Der var så meget power og glæde på det podie, at man ikke skulle tro, det var første gang de fleste modeller gik catwalk.
Seperate artikler om alt tøjet følger – så er du allerede forelsket i noget af dette tøj så følg med her på PLUSliving.

Og stemningen fra podiet spredte sig til hele SCENERIET, så der blev piftet og hvinet og klappet.

Og festen fortsatte efter showet. Teaterkælderen der hører til Det Ny Teater og der hvor det hele startede, åbnede baren op efter showet. Så der var god grund til at blive og feste videre – for stemningen var faktisk så god, at ikke ret mange havde lyst til at gå hjem.

   

   

På PLUSliving synes vi det var en fantastisk oplevelse og en stor succes. Vi har fået verdens skønneste opbakning, og vi er selvfølgelig klar til at lave det igen.

Så HUSK at holde øjne og ører åbne… Måske du selv drømmer om at være model eller bare gerne vil ind og se showet til næste modeuge.

Det var et show for alle, hvor vi fik vist masser af skøn mode i store størrelser. Vi håber selvfølgelig, at succesen bringer endnu flere mærker på podiet næste gang, og at variationen bliver endnu bredere…

For vi vil så gerne vise, at selv om vi skal bruge tøj i store størrelser, så kan vi ikke sættes i EN bestemt bås, og vi vil så gerne være med til at sætte positiv fokus på forskelligheden.

 

Tags: , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑