MODE header

Udgivet den 11. november 2014 | af Charlotte Mols

0

Feminin og festlig i store størrelser

Nu møder jeg jo ikke mange kunder, sådan fysisk, i min hverdag som webshop ejer – men mange kunder skriver til mig, at de har svært ved festtøj. Og måske skyldes det rent faktisk, at det kan være svært at finde rigtigt festtøj i store størrelser.
Så uden alt for mange ord,  kommer her en artikel med inspiration til hvordan I kan kombinere og sætte sammen og jeg lover at det alt sammen er noget, der kan fås i store størrelser.

ins1

Vær ikke bange for at fremhæve dine kurver . Hvis du køber tøj der er designet, konstrueret og tiltænkt kvinder med kurver, så er de tilpasset feminine former. Der er nogle kvinder, der kan bære disse kjoler helt fanastisk flot og andre føler sig mindre godt tilpas – jeg mener, meget af det, har noget at gøre med attitude. Så frem med attituden og giv den gas, hvis du kan lide denne stil.
Kjolen er fra TIA, strømperne fra FESTIVAL og læderjakken fra QUE
Skoene har jeg fundet i en af mine ynglings butikker -DUOBOOTS.COM – har kan man få støvler der passer store lægge og alle sko kommer med smal, almindelig og bred fod – jeg synes det er genialt til os kurvede kvinder?

ins2

Og kan du virkeligt give den fuld gas på farver og komfort. Indenunder den smukke tunika/kjoles overdel i silke fra KIRSTEN KROG er der faktisk en underkjole, så reelt behøver du ikke noget under. Men nogle vil måske være kede af at have bare arme og så kan jeg anbefale de skønne toppe fra YPPIG, hvor der er tyndt og lækkert stof i ærmerne. Mange elsker tørklæder og dette silke/bomuld fra BLACK COLOUR er virkeligt lækkert at have på. Strømperne er helt almindelige sorte fra FESTIVAL.
Skoene er fra DUOBOOTS og smykket fra STINE A – hos Stine A kan du finde mange smuke smykker og lange kæder kan altid være med til at skabe lange lodrette linier.

ins3

Her er det strømperne, der giver dette sæt lidt farve, og måske endda er det dem, der kan give ro i et sæt som dette, hvor mønstre er blandet.
Nederdelen er suverænt lækker at have på, da den er lavet i stof med stretch og kommer fra firmaet Q’neel der er kendt for der skønne metervarer og suveræne pasforme. Blusen er QUE, strømperne fra FESTIVAL og skoene fra DUOBOOTS

Inspiration-4

Her er det et lidt mere afdæmpet sæt, men hvor der alligevel er et skønt udtryk, fordi der blandes mønstre og farver.
Nederdelen er fra TIA, blusen fra Q’neel med skønt og behageligt jersey i kombination med stof foran, lange støvler fra DUOBOOTS (du bestiller dem så de passer dine lægge), lidt grove kabel strømper fra FESTIVAL og en skøn jakke fra VETO i en lidt anderledes sweatshirt lignende metervare. Jeg har den selv og har brugt den i stedet for en blazer, og som overgangsjakke. Den er virkelig lækker at have på.

Inspiration-5

Og så er der virkelig glimmer og luksus i dette sæt. Lækre jeans fra VETO, top med guld pailietter og jersey på ryggen er fra QUE, og den lækre ruskindsjakke er fra DIVINE. Det er meget luksus og udtryk i dette sæt og så er det alligevel enormt afslappet og casual, måske fordi der skønne glimmer ballerinaer fra DUOBOOTS.com trækker det hele lidt ned på jorden. Forestil dig dette sæt med et par højhælede guldglimmer stilletter…

velourprint-kjole-for

Min egen favorit er helt klart denne kjole fra Kirsten Krog – silke velour i skønne farver og med en strudseboa forneden der nemt kan tages af, når man engang bliver træt af den. Her er der en kjole, som man kan have i mange år og gå til mange fester i.
Alt efter hvor festlig en fest jeg skal til, så kunne jeg godt finde på at tage lange højhælede støvler på – nu har jeg efterhånden nogle stykker af slagsen fra DUOBOOTS – og ellers ensfarvede strømper med nogle skønne sko – gerne sorte med lidt detaljer.

Ingen skal være i tvivl om, jeg har været godt tilfreds med bølgen, hvor champagne har været meget populær…og ikke fordi jeg drikker det så ofte, så nyder jeg det festlige i at gøre det. Og måske vi rent faktisk alt for sjældent får åbnet den flaske og nyder det og klæder os til fest og bare er tilfredse lige her og nu.

champagne-text

Med risiko for at I har hørt det før…klæd jer nu med et twist. Lad nu være med at tage de store sorte telte eller at gå i et med væggen.
Nu kommer tiden, hvor der er masser af samvær og fest på programmet og så gælder det altså om at kommer derud sammen med de andre skønne mennesker og få de gode oplevelser med sig hjem. Det er de gode oplevelser, grin og skønt samvær, der giver overskud i hverdagen og til at komme igennem Januar med.

God fest og lad mig endeligt høre, om I selv har andre skønne kombinationsideer eller fif til hvor man kan få de skønne ting.

Psttt…jeg så lige at designersmarket har mange forskellige underkjoler optil str XXL. Jeg har ikke afprøvet dem og ved ikke helt hvor stort XXL er, men det skal komme an på en prøve.

 

Tags: , , , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Til toppen ↑