SKØN & SUND kure-bazaar

Udgivet den 13. november 2011 | af Marie Klee

3

Fine negle

Af Marie Klee

Jeg elsker farver – og særligt når de befinder sig på mine negle. De seneste år er der kommet mere fokus på neglelak, og mange kvinder er blevet mere modige i deres farvevalg. Jeg ser mange fine negle omkring mig, og det er lige fra teenagepigen på gaden, til min gamle farmor på 93.

Neglemoden i år er dejlig nem – korte, men velplejede negle. Du kan enten holde dig til den dynamiske duo – en en neglefil og en god plejende håndcreme – men du kan også vælte dig i de smukke modefarver. Lige nu bugner butikkerne med neglelakker i alt fra yndige nude-farver og fine pasteller, til de mest sensuelle og mystiske mørke toner.

 Det tilladt at være kreativ og at have mod på at vælge farver som er meget iøjenfaldende. Klassiske farver er stadig in – men hvorfor ikke prøve noget lidt mere modigt? Det er bare om at springe ud i det og prøve sig frem!

Mine favoritmærker indenfor neglelak er OPI og Essie, fordi kvaliteten er i top – deres neglelakker holder længe uden at blive slidt af i kanterne. Men jeg har for nylig fået øjnene op for, at det er muligt at få lakker, der er sundere en de traditionelle varianter og indeholder færre petrokemiske ingredienser. Derfor har jeg senest testet Kure Bazaar og FNUG, som er meget mere skønsomme mod neglene. De koster hhv. 124 kr og 125 kr og fungerer lige så fint som almindelig neglelak. Se mere på thegreenfactory.dk og greenskin.dk.

Tip! Synes du at dine neglelakker hurtigt tørrer op og bliver klistrede og tykke i konsistensen? Så opbevar dem i køleskabet. Det forlænger deres levetid og giver neglelakken ekstra glans efter påføring.

God fornøjelse!

Fotos: beautyeditpr.ca, localspotter.com

Tags: , , , ,


Om forfatteren

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Til hverdag arbejder jeg med sundhedsfremme i virksomheder og driver sundhedsbloggen Carrotstick.dk. Her på Plus Living deler jeg ud af min viden omkring sundhed, hudpleje og wellness. Min filosofi er, at man skal have det godt, i den hud man befinder sig i, lige meget om man er størrelse 36 eller 56. Spørgsmål og henvendelser modtages gerne, jeg svarer så hurtigt jeg kan.3 svar til Fine negle

 1. chrisser says:

  smukke neglelakker! hvad med en julekalender ala jeres skønne sommerkonkurrence?

  • Charlotte Mols says:

   Hej. Tak for dit forslag. Vi har desværre alle sammen lidt for travlt her op til jul og ikke tid nok til at lave en lignende kampagne. Men måske de enkelte skribenter hver især laver lidt julesjov…

 2. Marie says:

  Hej Chrisser!

  Hvis du elsker konkurrencer, så har jeg en kørende på min side lige nu.

  Her er linket:

  http://marieklee.dk/konkurrence/

  God jul!

  Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Til toppen ↑