SKØN & SUND makeup2

Udgivet den 7. oktober 2011 | af Marie Klee

0

Flot hud til ingen penge

Af Marie Klee

Der mange måder at få flot hud på, og en renserutine morgen og aften er en god begyndelse. Dog er nogle kvinder benådet med en porcelænshud – mens at der må arbejdes lidt for det hos os andre.

Mineralmake-up har efterhånden sneget sig ind i de flestes bevidsthed, og det er der 3 helt særlige grund til.

  • mineralmake-up lader huden ånde
  • det er relativt let at arbejde med
  • det giver et flot, naturligt resultat hver gang
I begyndelsen skulle man op og betale minimum 300 kr. for eksempelvis en mineralpudder, og senere kom så de billigere mærker med på vognen – heldigvis. Min blogger-veninde introducerede mig for nylig for et nyt genialt koncept, som jeg selvfølgelig vil dele for jer.
God make up til ingen penge
Det nye koncept e.l.f. cosmetics (e.l.f: eyes, lips, face); har en mission og det er at lave make up af god kvalitet, men til meget billige penge. Eksempelvis koster en mineralfoundation/pudder så lidt som 30 kr. – så man må sige at deres mission er gennemført.
Det eneste minus er, at du kun kan købe dem på nettet. Indtil videre i hvert fald. Der er godt nok en god beskrivelse af farverne, men du kan aldrig være helt sikker på om farven passer dig helt. Men hvis du tager et kig på www.eyeslipsface.dk kan du se deres utrolige udvalg og få det hele sendt hjem til dig for blot 30 kroner. Hvis du handler for over 260 kroner får du gratis fragt.

Billede: beautysolutions4u.com

Tags: , , ,


Om forfatteren

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Til hverdag arbejder jeg med sundhedsfremme i virksomheder og driver sundhedsbloggen Carrotstick.dk. Her på Plus Living deler jeg ud af min viden omkring sundhed, hudpleje og wellness. Min filosofi er, at man skal have det godt, i den hud man befinder sig i, lige meget om man er størrelse 36 eller 56. Spørgsmål og henvendelser modtages gerne, jeg svarer så hurtigt jeg kan.Til toppen ↑