LIVSSTIL header

Udgivet den 21. marts 2015 | af Charlotte Mols

0

Forår, farver og tøj i store størrelser

Foråret bringer masser af farver, fest og aktivitet  til kvinder der bruger tøj i store størrelser og stort set alt er tilladt og muligt.

 

Skrevet af  Charlotte Mols / Ejer af www.charlotandme.dk

Der er tøj til den klassiske business kvinde, til hende der er ung, smart og til friske farver, jeanswear, striber, prikker , sort og masser af gode pasforme.
Det bedste ved det hele er, at det er danske mærker det hele og selv det skønne skomærke LOFINA som jeg lige er faldet over, det er også dansk.

ins-1-final

Her ser du forskellige kombinationsmuligheder udfra en og samme buks…det er virkeligt lækre jeans fra Qúe der er designet med en skøn detaljer med masser af små glimmer sten på opsmøget, som give en god kontrast til det mere rå jeans udtryk.

Det feminine er understreget med lyse sneakers, lys læder taske (begge fra Lofina.dk), men lette T-shirts i skønne farver, og en blomstret storskjorte/tunika…og så sat sammen med en kort lysegrå casual cardigan i blazer look, eller en lang hør-look cardigan.

Du ser tøj fra YPPIG, DELUCA, VETO, QUE og GOZZIP

flower  bagdel

Jeans og blomster print fylder meget i denne sæson og i det hele taget er det en sæson fyldt med glæde og farver.
Der findes faktisk jeans til alle…og hvis ikke du kan finde lige dem du passer, så har MY STAR DENIM løsningen. De har et hav af pasforme, og udfra dine personlige mål kan de putte dig ind i en af deres mange og utallige pasforme og tilpasse en af deres modeller til dig. Og det mest geniale er …hvis de imod forventning ikke skulle passe dig, så kan du få pengene tilbage. I min butik har jeg kun 2 modeller, men jeg kan sagtens hjælpe dig til andre modeller.

ins-7

Her ser du bukser fra MY STAR DENIM og D-jeans by DELUCA. Begge er jeansmærker der arbejder med figurtyper og forskellige pasforme med det formål at kunne levere jeans til kurvede kvinder – eller rettere sagt – alle typer af kvinder.

Blomster har stor betydning i denne forårssæson og det giver en fantastisk lethed, selv hvis materialet er kraftigere. Dem blomstrede “vest” fra Junarose er f.eks i en skøn tynd softshell lignende metervare og er utrolig smart, for slet ikke at nævne den lange frakke i bomuld fra TIA.
Den lette skjorte fra VETO må ligeledes blive sommerens hit og hvis man her i starten af sæsonen synes at de ærmeløse eller tynde metervarer er for kolde, så kan jeg anbefale at kombinere dem med de lækre T-shirts fra YPPIG. det er en fantastisk metervare og specielt dem med “net” i ærmerne er mine favoritter til stort set alt.

ins-5

Blomster har en stor betydning, men det har farverne også. Jeg synes det er sjældent man ser så skønne varer som disse- og husk nu at alt hvad du ser er tøj i store størrelser. Det er tøj der er designet, konstrueret og formet til kurvede kvinder, så vi kommer til at fremstå i den allerbedste udgave af os selv.

Her ser du kjoler fra Godske , blondegamacher fra FESTIVAl og de har også gudindetrusserne til dig med lår. Sætter man en denimjakke til de skønne kjoler, så kan man pludseligt bruge dem på en hverdag og du skal ikke være bange for at dresse en festkjole ned ved at bruge sneakser, ballerinaer og sandaler. Jeg synes, man skal give den gas når man skal til fest, og hvis man skal kunne forsvare at købe en dyr kjole til en fest, så skal den altså bruges mere end en gang. Desuden er disse kjoler heller ikke noget der går af mode indenfor de næste par måneder og det er kjoler du kan have fornøjelsen af mange gange.
Skoene er fra LOFINA og så har jeg fra nettet lånt et billedes fra min yndlingssko-designer…Chie Mihara (denne kan du købe hos Hinges hus i Ringkøbing)

INS-4

Og hvad angår festtøjet i store størrelser, så er der så mange muligheder. Der muligheder for noget der sidder tættere til kroppen, med og uden ærmer, til at tage over armene…de dersens arme, som de fleste af gerne vil have dækket af. Der er mulighed for at være klassisk, smart, ung, casual og er du til gamacher eller strømpebukser, så findes der også en masse forskellige muligheder.
Her ser du tøj fra TIA, GODSKE, Q’NEEL KIRSTEN KROG, QUE, YPPIG og FESTIVAL. Skoene er igen fra Chie Mihara og kan købes hos Hinges Hus

ins-3

Og måske jeg bare skal sige at mønstre har stor betydning denne sæson. Striber, prikker og marine sat sammen med sort …det er der noget klassisk og efter min mening noget meget stilfuldt over. Igen synes jeg det er skønt at tage en klassisk den mere stilrene prikket nederdel og sætte sammen med f.eks den stribede pullover fra YPPIG og et par suverænt lækre sneakers fra LOFINA ….eller hvad med den klassiske pencilskirt sammen med en stribet T-shirt, denim jakke og skønne ballerinaer. Har du lår der normalt ikke fungere så godt med bare ben, så benyt dig at gudindebukserne fra FESTIVAL eller brug leggings. I min butik har leg flere varianter og nogle er enkle/anonyme imens andre far detaljer der kan bidrage til det udtryk du gerne vil have frem i din påklædning.

college

Grib stilen…den skønne casual college stil.
Nu behøver man jo ikke være studerende for at gå klædt i college stil og uanset hvad så er vi vel alle studerende hele vores liv.

ins-9

Her ser du udpluk af college stilen leveret fra firmaer som MY STAR DENIM, YPPIG, VETO, STUDIO og DELUCA. Lov mig, at du ikke får udenom de skønne jeggings fra DELUCA….det er en absolut vidunderlig og vanedannende metervare med superstretch effekt og soft finish.

Har du tykke ben, så brug de stramme bukser sammen med stor skjorte, lange oversize T-shirts og tag evt. korte jakker på, for at få en markering af talje.

Jeg håber du har fået et rigtigt indblik i den sæson vi er i – lige nu – og at du føler dig inspireret.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Til toppen ↑