ARTIKLER unnamed

Udgivet den 1. marts 2015 | af Gitte - Curvy Editor

0

Forårsnyheder: Ny nordisk botanik…Pernille Folcarelli

Af Malaika B. Jacobsen

Selvom man ikke umiddelbart kan se det på vejret, er vi lige trådt ind i den første forårsmåned.
Nye tendenser og trends står på trapperne, og dette forår lancerer Pernille Folcarelli en ny serie af grafiske print, inspireret af den nordiske skov og natur.

Hendes grafiske tryk har på kort tid opnået stor succes og popularitet i både ind- og udland. Motiverne er på én gang klassiske og moderne, hvor det sort-hvide grafiske univers kombineres med en frisk farvepalette i okker, sennepsgul, lys rosa og indigoblå.

I motiverne optræder blandt andet planter og naturelementer, som er hentet lokalt i den nordiske skov, i grøftekanten eller sågar i Pernilles egen have. Planterne kombineres med fjermotiver i et blødt og sanseligt udtryk, der tydeligt afspejler Pernilles inspirationskilde, nemlig naturen og den balance og ro, den repræsenterer.
Dette valg af motiver samt vovede kombination af farver rammer lige ned i tidens store interesse for natur, botanik og organisk design.

Trykteknikken hedder monotypi og der findes kun ét af hvert billede. Ud fra de originale monotypier producerer Pernille Folcarelli serier af Limited Edition prints, som alle er nummererede og signerede.

Pernille Folcarellis motiver forhandles her.


Om forfatteren

Gitte Glibstrup er vores ”Curvy Editor” - altså redaktøren, der overordnet står for magasinet, indholdet samt kontakten med skribenterne. Hun er uddannet journalist og er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup. Desuden er hun medejer af PLUSliving.dkSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Til toppen ↑
  • Reklamer / Sponsorer