MODE Foraars- og sommer mode nyheder til Plus size kvinden 2014

Udgivet den 29. oktober 2013 | af Natascha Annett Coco Jensen

0

Forårs- og sommermode 2014 inspiration – Smarte nyheder til PlusLiving kvinden

Endelig fik jeg startet. Som den nye modeskribent på PLUS Living. Det var også første gang, jeg var med til pressedag. Selvom jeg kender mode branchen fra idé til salg i butikken/forretningen.

Jeg har sammensat de lækre og flotte forårs- og sommer tøj/ accessories (tilbehør), som du kan finde i butikkerne i det nye år. Så her er mit kig på sommermode 2014 i plussize.

Susanne Friis Bjørner er designeren bag smykket, halskæden med de 2 vifter. Den ene vifte er i forgyldt sølv og den anden vifte er lavet af sølv. Du kan bruge den til hverdag og fest.

Er du den lidt mere rå pige/kvinde, har Sanne Nordahn lavet denne flotte hjerte ring. Super flot,  både til hverdag og fest.

På billedet ser du yderst til venstre en elegant jakke og nederdel fra Elinette. Elinette jakken består af 97% bomuld og  3% elastane. Den fåes fra str. 34-52. Vejl.pris. 1499 dk.  Elinette nederdel  består af 97% bomuld og  3% elastane. Den fåes i str. 34 – 52. Vejl.pris: 799 dk

Bukserne og de 3 toppe er alle fra BSR og fåes i str. 36 – 50.

 

Ekstra mode tips …

Hvis du skal til komfirmation/ bryllup/ dåb i 2014 og du gerne vil have noget lidt mere elegant end hvad du ellers kan finde, vil jeg anbefale firmaet Elinette. De laver det flotteste fest outfit/sæt ellers kan du købe enkelt dele, som f.eks. en flot farverig jakke. Den vil være super flot udover en helt enkelt kjole i din basis farve.

Dine basis farver er altid; Din hudfarve, din øjenfarve og din hårfarve. Dine basis farver bruger du altid til at opbygge din gardarobe. Det er nemlig farver som folk ikke bemærker, da de er en del af dig.

Elinette kollektionen ss2014 - Farverig jakke til fest

 

       

 

 

 

 

 

 

 

Hvilke mode tendenser er aktuelle til foråret og sommeren 2014?

Dyreprint er stadig aktuelt og hot …

Stadig hotte dyreprint på skindjakke ss2014     Dyreprint sneakers/ gummisko ss2014     Dyreprint sneakers/ gummisko ss2014     Dyreprint præget top ss2014

Dyreprint er stadig hot. I mange variationer, dog den mest kendte camel og mærkebrun. Mange af designerne havde også strikket dyreprint. Sorte skind jakker er blevet præget med dyreprint.

 

Sjove og overraskende lynlås detaljer …

Lynlås detalje i skovmands skjorte     Selvfølgelig, ekstra lynlås detalje i et par jeans

Mange designere brugte lynlåse som en dekorativ detalje. Ofte de mest uventede steder, som f.eks. i et bærestykke på en skovmands ternet skjorte. Selvfølgelig ved en ekstra lomme i et par jeans. Ellers så jeg flere steder at lynlåse blev brugt som en del af et ærme. Du skal bare lyne ned til der hvor du synes at dit ærme starter. Ligeledes i langærmede bluser, var der placeret en lang lynlås på ydersiden i hvert ærme.

 

Sports tema …

Sporty look ss2014

Det var tydeligt at mange designere, havde ladet sig inspirere af sports verdenen. De havde f.eks. mixet en fin delikat blonde med en rib i taljen med sorte striber. Ligeledes er der sat en stribe langs buksen, som giver det sporty look.

 

 Jeg håber, at du glæder dig ligeså meget som jeg, for der venter dig mange spændende nyheder. 

Hvis du ønsker hjælp eller andre gode tips til at klæde dig smart kan du se på min hjemmeside www.ByCoco.Me

Med venlig hilsen

Natascha Annett Coco Jensen

Tags: , , , , , , ,


Om forfatteren

Er lige fyldt 47 år og jeg har hele mit liv arbejdet med mode og trends både som kjoleskrædder, tøj designer og stylist indenfor Fashion Feng Shui®. Ellers er jeg også uddannet som Farve- & Stil konsulent, Aut. & lægeexam. Kosmetolog, Makeup Artist og ellers hjælper jeg dig med at finde dit autentiske jeg og din autentiske tøj stil med med Fashion Feng Shui®. Kort sagt * WEAR YOUR MAGIC * Mange Plus Size hilsner Natascha Annett Coco JensenTil toppen ↑