LIVSSTIL GOZZIP

Udgivet den 21. august 2012 | af Charlotte Mols

0

Gozzip viser lag på lag

Photography By RiHass / Rikke Hass Christensen

Gozzip – et dansk mærke der i deres design fokuserer på detaljer, god pasform og flot kvaliteter.
Herunder kan du se de 3 sæt som de havde taget med på modeshowet.

http://www.gozzipwoman.dk/


Her er sættet stylet med strømper fra FESTIVAL – som giver en fin detaljer under de korte bukser.

Støvler fra Barund CPH

Tags: , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑