SKØN & SUND Legs walking

Udgivet den 20. maj 2011 | af Marie Klee

0

Guide: Fine sommerfusser!

Vore kære fødder har været lukket inde i mange lange måneder, og nu er det tid til at pleje dem lidt, inden de skal vises frem i sommersandaler. Derfor har jeg lavet en lille guide til, hvordan dine fødder bliver fine ved hjælp af en hjemmepedicure.

Tromborg Body Scrubs dufter herligt. Enten af kiwi/mango, citrongræs eller appelsin. 180 kr. www.tromborg.dk

1. Start med at fjerne eventuelle neglelakrester og kom dine fødder i et fodbad – du behøver ikke fancy fodbadesalt, bare kom lidt body wash eller flydende håndsæbe i det varme vand.
2. Når de har søbet i 10 minutters tid, giver du dem en skrubbetur med en body scrub. Så bliver de dejligt bløde! Slut af med at skylle scrub’en af og tør dem. Hvis du har problemer med hård hud, så find fodfilen frem og skrub det værste af.
3. Nu er det neglenes tur! Rens, klip og fil som du plejer – og husk at der godt må være en smule længde på neglen – bare lidt.
4. Hvis du er til neglelak, så er det nu det skal påføres. Start med en underlak, for at beskytte mod misfarvning. Hvis det skal være naturligt, så vælg en lys rosa neglelak. Prøv Diors nye neglelak med bred pensel – den er utroligt nem at påføre!
5. Når du har ladet neglene tørre, så smør dine fødder ind i en lækker, plejende fodcreme.

Hvis du har meget tendens til tør hud, så brug en god fodcreme hver aften inden du går i seng – efter et par uger vil du helt sikkert kunne mærke en forskel! Prøv f.eks. Cosborgs hælcreme.

Cosborg Hælcreme 50 ml. 119.95. www.cosborg.dk

Hvis du har fået gullige negle i løbet af vinteren, eller generelt døjer med det, skal du til at bruge en såkaldt “nail whitener”. En nail whitener er typisk en neglelak, som enten går ind og fjerner det gullige skær visuelt eller også går den ind og hjælper med at ophæve det gullige skær i selve neglen. Prøv f.eks. Herome, Mavala eller Sally Hansens – fås alle i din lokale matas.

Hvis ikke du orker at gøre det selv, kan du betale dig fra det. Priserne ligger fra 200 kr.

Billede: blog.doctoroz.com

Tags: , ,


Om forfatteren

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Til hverdag arbejder jeg med sundhedsfremme i virksomheder og driver sundhedsbloggen Carrotstick.dk. Her på Plus Living deler jeg ud af min viden omkring sundhed, hudpleje og wellness. Min filosofi er, at man skal have det godt, i den hud man befinder sig i, lige meget om man er størrelse 36 eller 56. Spørgsmål og henvendelser modtages gerne, jeg svarer så hurtigt jeg kan.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Til toppen ↑