MODE Du ønskes et godt nytår 2014

Udgivet den 30. december 2013 | af Natascha Annett Coco Jensen

0

“Happy New Year og Godt Nytår 2014”

En lille nytårs hilsen …

Sikken et fantastisk år 2013 har været. I år er der en del nye døre der er åbnet for mig. Jeg troede ikke i min vildeste fantasi, at det var muligt blandt andet at få lov til at skrive for dig.

Jeg har igennem 2013 udelukkende kun arbejdet med Fashion Feng Shui™.  Jeg har opdaget, hvor effektivt Fashion Feng Shui™ er. Jeg har hjulpet mange kvinder til at forandre deres liv og et par enkelte mænd, kun med deres tøj, sko, smykker, tilbehør m.m..

Jeg glæder mig selvfølgelig til at hjælpe endnu flere i det nye år og måske hjælpe dig? Jeg glæder mig ihvertfald til det nye år og er meget spændt på hvilke opgaver der venter mig i det nye år.

Hvert år laver jeg altid …

Et Dream Board/Vision Board for det nye år. Kært barn har mange navne. Du tænker sikkert; “Hvad har et Dream Board/ Vision Board med mode at gøre?” I Fashion Feng Shui™ starter du altid med at lave en collage, så det ligger ikke så fjernt fra mode og det som jeg laver som stylist. Hvis du vil vide mere kan du læse om min gratis Fashion Feng Shui™ Brevkasse her..

Du kan også lave dit Vision Board/ Dream Board/collage  online f.eks. Oprah har en fantastisk side og du kan også lave din  helt egen collage på www.Polyvore.com.  Jeg har førhen lavet den online, men i år, vil jeg hygge mig med saks og papir. Jeg har en masse modeblade og ugeblade, hvor jeg vil klippe tekster og billeder ud. Høre min ynglings musik og finde alt det som siger mig noget. I år vil jeg sætte min collage bag et kæmpe maleri i soveværelset. Det sjove af det hele er, at alt hvad jeg har ønsket mig, er gået i opfyldelse.

Mange nytårs hilsner

Natascha Annett Coco Jensen, Fashion Feng Shui™ Stylist

P.s. Er du interesseret i nogle alternative nytårsforsæt, som ikke er de sædvanlige; “Jeg vil gerne tabe mig” og “Jeg vil stopppe med at ryge”, finder du helt sikkert nogle anderledes nytårsforsæt her www.ByCoco.Me

Vil du vide, hvor tøjet er fra som du ser på billedet findes det på www.2FashionFengShui.bloggersdelight.dk

Og til sidst vil jeg spørge dig, om jeg skal hjælpe dig gratis med Fashion Feng Shui™ Brevkasse, så kan du få hjælp her

Og jeg har selvfølgelig lavet en lille nytårs video hilsen til dig

Hvis videoen ikke virker, kan du klikke her …

Tags: , , , , , , , , ,


Om forfatteren

Er lige fyldt 47 år og jeg har hele mit liv arbejdet med mode og trends både som kjoleskrædder, tøj designer og stylist indenfor Fashion Feng Shui®. Ellers er jeg også uddannet som Farve- & Stil konsulent, Aut. & lægeexam. Kosmetolog, Makeup Artist og ellers hjælper jeg dig med at finde dit autentiske jeg og din autentiske tøj stil med med Fashion Feng Shui®. Kort sagt * WEAR YOUR MAGIC * Mange Plus Size hilsner Natascha Annett Coco JensenTil toppen ↑