LIVSSTIL UntitledYppig 39063

Udgivet den 6. august 2012 | af Charlotte Mols

0

Hvad bringer efteråret af tøj til kurvede kvinder

Jeg tror ikke, at ret mange er i tvivl om at vi afholder et modeshow på SCENERIET lørdag d 11 august kl.20

Men ikke alle kan komme…og I skal da ikke snydes for inspiration til den sæson der kommer.

Jeg lover jer alle…der nok skal komme billeder fra modeshowet… men her får I lidt inspiration på hvad efteråret og vinteren kan bringe jer af dejligt tøj til garderoben.

GETS – et forholdsvist nyt mærke på det danske marked, har stor succes og her ser du et af deres bud på striber i efteråret.

 

Strik med pailietter som en stjernehimmel, og skarpe konfektionerede silhuetter.

Vi kommer ikke uden om sort…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strik med fine detaljer.

 

 

 

 

 

 

 

 

LUKSUS…der kommer også luksus. Her fra The X collection med en fantastisk skuldervarmer i langhåret rulam. Uundværlig efter min mening. Og bukser i skønne farver..endeligt kommer de også til os store kvinder og ikke kun fra TheXcollection. Andre mærker kommer også med masser af farver.
Og mere LUKSUS. Jeg har længe efterlyst firmaer der vil lave skind og ruskind – i tidssvarende design – til store størrelser..og endeligt har Henriette Steffensen fra The X collection lavet noget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brug kontraster til at bryde det sorte og gerne stærke kontraster som rød, rust og petrol.
Her er det en mere dæmpet kontrast af petroleum. Og igen jeans i en lækker farve.

 

Og vi kommer heller ikke uden om prikker. Her ser du hvordan Carmakoma bruger det i et af deres fantastiske stemningsbiller og hvor effekt prikker kan have.

Kort sagt…. sort, strik med detaljer eller pailietter, prikker, striber og kontraster.

 

 

 

 

 

Og vil du gerne se mere, så kom tilbage her på magasinet, for vi skal nok både komme med mere omkring sæsonens mode og modeshowet.

Tags: , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑