MODE Hvad du ønsker, skal du få

Udgivet den 8. november 2013 | af Natascha Annett Coco Jensen

0

Hvad du ønsker, skal du få …

Julen anno 2013 …

Nu nærmer julen sig. Det kan ikke forekomme som nogen overraskelse. Datoen falder som altid på den 24. Alligevel er der mange, der i sidste øjeblik finder et tilfældigt sæt tøj, som de forhåbentlig føler dig tilpas i.

I år har jeg allerede bestemt mig for hvilke sæt jeg skal have på til de forskellige jule sammenkomster og til julefrokosten i Sverige med vennerne. Min jule mode anno 2013.

Og hvordan kan jeg allerede vide det? – Ved at kende mig selv. Mit autentiske jeg. Mine drømme. Min livsstil. Mit udseende. Min krops silhuet og mine farver.

Har du lyst til at se hvor tøjet er fra (billedet øverst på siden), kan du klikke HER 

Så spørger jeg dig; “Ved du allerede hvad du skal have på til dine julefrokoster?”

 

 

smykker til plus size kvinden 2013

 Har du lyst til at se hvor tøjet og smykkerne er fra, kan du klikke her

Opdatér din gardarobe anno 2013 …

Har du styr på hvad du skal have på til julefrokosterne, jule-kom-sammen middagene og til jule hygge i familien? Eller finder du det samme sæt tøj som du havde på sidste år. Næ, der er intet galt i at bære det samme sæt som sidste år. Men vidste du at du med nye smykker, bælter, tørklæder, sko, støvler kan du forvandle dit sæt fra sidste år, til et spændende up-to-date sæt, hvor du stråler som en stjerne. Hvis det er dét som du ønsker. Smykkerne og tilbehøret behøver ikke at koste en formue. Vær opmærksom og se efter mulighederne, også når du shopper online. Spørg gerne i butikken og prøv dig frem. Hvis du handler på internettet, vil jeg anbefale denne fantastiske online shop – klik her.

 

Lige et jule mode tips …

Måske har du fuldstændig forsømt dig selv og din kvindelighed. Uanset størrelse er der altid nogle fordele, vi har. Mange har en dejlig, fyldig barm som absolut er et fortrin. Hvis du ønsker opmærksomhed er det utrolig flot med en dyb udskæring. Dog synes jeg at det er flottest, hvis du lige sørger for at investere i en god BH til dig, da alt tøj automatisk sidder meget flottere på dig med den rette BH og det rigtige lingeri til dig. Her hjælper en sports BH ikke noget som helst. Den er beregnet til at støtte din barm, når du dyrker sport.

 

Hvordan finder jeg mig selv?

Er du hende;

 • luksus bohéme kvinden og/ eller er du meget kreativ og/ eller intellektuel
 • eller er du den sporty type og hurtig. Du elsker konkurrencer og vil kun være no. 1
 • eller er du den sexede type eller er du dramatisk og du har masser af udstråling. 
 • eller er du den praktiske hjemme type, som altid står udenfor rampelyset, da du hader at få opmærksomhed og du hjælper altid alle andre  end dig selv 
 • eller er du den kontrollerende type, hvor du styrer det hele og du er en mester i orden. Du har helt klart dine egne systemer.

 

Ja, du spørger sikkert …

Hvilken forbindelse har psykologi med mode og tøj? Der kan jeg kun komme med et svar. Nemlig Fashion Feng Shui. Her graver vi, du og jeg dybt i din psyke, for det her er ikke en helt almindelig styling. Ofte skræller vi flere lag af, for at komme ind til dit indre, dit autentiske jeg. Du skal huske på, at dit ego har flere forskellige forklædninger og kan drille os. Igennem en del spørgsmål finder vi sammen dit indre jeg og finder din stil.

 

Som rosinen i pølseenden, ender vi med …

Hvad du ønsker skal du få! Vidste du, at du med dit tøj og stil kan tiltrække alle dine ønsker i dit liv.

 • Ønsker du at møde kærligheden, – også kærligheden til dig selv?
 • Ønsker du at rejse?
 • Ønsker du et bedre helbred?
 • Ønsker du flere penge i dit liv?
 • Ønsker du et nyt job?
 • Ønsker du at realisére alle dine drømme?
 • Ønsker du at blive forlovet? At blive gift?
 • Ønsker du at være den bedste på dit job? Måske som den bedste sælger?
 • Ønsker du at komme i gang med dine drømme? Måske opstart af egen virksomhed?
 • Og så videre …

Jeg må ærligt indrømme at jeg har brugt det bevidst siden jeg blev uddannet sidste år, som Fashion Feng Shui Stylist, både på kæresten og mig selv. Og en masse andre dejlige personer. Det her virker. For alt er energi.

Farverne (f.eks. rød, blå, lilla, grøn, gul, brun m.m.) og strukturen i stoffet (ru, glat, levende, let, tung m.m.) og materialerne (silke, bomuld, polyester, akryl, cachmere, hør, fløjl, velour m.m.), mønsteret, modellen og detaljer på tøjet. Alt dette og mere til,  tager jeg hensyn til, når jeg finder den rigtige stil til dig. Som spejler dit indre i din påklædning, – plus vi tilfører dine ønsker.

I skrivende stund, har jeg min boheme bluse med flagrende ærmer for at vække skribenten i mig. Og mine  jeans for at komme i gang med denne artikel. Og min halskæde af guld og mine krystal armbånd, som er sammensat af runde sten, som tilfører mig mere struktur og orden.

Ved at være bevidst om, hvad du har på, kan du ændre dit liv. Kort sagt; WEAR YOUR MAGIC

Jeg ønsker dig de bedste jule shopping ønsker og håber at du bliver rigtig smart klædt på i november og december!

Hvis du ønsker hjælp eller andre gode tips til at klæde dig smart kan du se på min hjemmeside www.ByCoco.Me

Med venlig hilsen

Natascha Annett Coco Jensen

Tags: , , , , , , , ,


Om forfatteren

Er lige fyldt 47 år og jeg har hele mit liv arbejdet med mode og trends både som kjoleskrædder, tøj designer og stylist indenfor Fashion Feng Shui®. Ellers er jeg også uddannet som Farve- & Stil konsulent, Aut. & lægeexam. Kosmetolog, Makeup Artist og ellers hjælper jeg dig med at finde dit autentiske jeg og din autentiske tøj stil med med Fashion Feng Shui®. Kort sagt * WEAR YOUR MAGIC * Mange Plus Size hilsner Natascha Annett Coco JensenTil toppen ↑