SEX & SAMLIV 288535_yield

Udgivet den 21. juli 2013 | af Marianne Veno

0

Hvor mange valgmuligheder har du egentligt brug for?

Har du tænkt over, hvor mange mænd du egentligt har i dit liv, og som gerne vil være din kæreste, elsker eller din ven? Hvor mange mænd har du fx på din facebookvenneliste, som du måske har en lille flirt med, eller som, du ved, er interesserede i dig?
Jeg blev ret overrasket, da jeg selv talte efter. Der var over 40!!!!

Giv slip på din fortid

Jeg vil opfordre dig til at begynde at rydde op i din facebookvenneliste, din mobil og dine mails, og hvor du nu ellers har numre, emailadresser og meget andet på mænd, som måske var noget og så alligevel ikke helt. Alle de, som ikke løb med dit hjerte, eller som du ikke blev åndeløst forelskede i.

Giv slip på fortiden og lad nye muligheder vise dig vej til kærligheden.

Det tog mig ikke mange timer at give slip på de 40. Kun et par stykker af dem har overhovedet bemærket, at jeg har slettet dem.

Går du også rundt og bekymrer dig, hjælper og snakker med en masse mænd, som måske ikke en gang ser, at du er forsvundet ud af deres radar? Prøv eventuelt med et par stykker, hvis det er for grænseoverskridende for dig at give slip på alle på en gang. Opdagede de, at du var forsvundet? Blev de vrede, eller ignorerede de dig bare?

Det er trygt altid at have en mand i sit liv at falde tilbage på, hvis alt andet glipper, men har du så i virkeligheden givet slip på fortiden?

Begræns eksere og eksflirters adgang til dit liv

Selvfølgelig kan du ikke give fuldstændigt slip på dine børns fædre, men behøver de at være på din facebookvenneliste sammen med måske resten af din ekssvigerfamilie? Jeg vil i hvert fald opfordre dig til at overveje, om din fortid behøver at fylde i din nutid og din fremtid.

Hvis du konstant skal passe på med, hvad du skriver på facebook eller andre steder af hensyn til dine børn, eksere og eksflirter, giver du så i virkeligheden ikke slip på din egen frihed i stedet for at få mere frihed?

Ugens øvelse

Jeg vil i dag bede dig om at finde en time i din kalender i næste uge. Brug denne ene time på at finde ud af, hvilke 5 personer på din facebookvenneliste, din emailliste eller i din telefonbog, som du i hvert fald godt kan give slip på. Start eventuelt med den største udfordring først, så det rent faktisk sker. Har set mange gange, at de fleste vælger de 4 letteste først, og så udskyder de den 5. til senere, hvilket ofte vil sige ALDRIG.

Lad mig gerne høre, hvordan det gik på info@sexreporter.dk.

Fortsat god sommer

Marianne Venø
www.sexreporter.dk
Mobil 606 606 62

(billedet er fra sxc.hu).


Om forfatteren

Marianne Venø har arbejdet med mennesker de sidste 20 år som lægesekretær, juridisk gældsrådgiver og nu også som kærlighedsrådgiver. Marianne er grundlægger af Dit Minde – sæt personligt præg på livets afslutning. Marianne er medlem af Dansk Sexologforening og læser jura på Københavns Universitet. Marianne har altid været interesseret i de menneskelige relationer, herunder især sorg og kommunikation. Sorg skal forstås bredt og ikke kun som død og alvorlig sygdom, men også sorg efter endt parforhold, fyringer, arbejdsskifte, overgang til efterløn og pension og ikke mindst ensomhed både som single og i et parforhold. Kommunikationen er også mere end det sagte og skrevne ord – herunder også kropssprog og hvad vores kroppe i øvrigt fortæller os, hvis vi lytter til den. Marianne tager flere gange om året ud til foredrag i de 5 kærligheds-, arbejds- og sorgsprog samt bearbejdelse af traumer. Du kan booke Marianne på mobil 50 50 88 58.Til toppen ↑