MODE plus-size-mode-messe-fashion-fair-berlin-2014-danske-plus-size-firmaer-har-succes-og-tjener-kassen-på-plus-size-moden

Udgivet den 17. januar 2014 | af Natascha Annett Coco Jensen

0

“Ingen Plus Size Modemesse? Så må Plus Size Moden komme til dig!”

Jeg er chokeret. Efter at jeg har været i modebranchen i over 27 år, blandt andet som kjole skrædder, tøj sælger, stylist, og tøj designer. Grunden til chokket kommer fra nyhederne, som jeg så i går aftes, hvor de viste modeshows fra Plus Size modemessen i Berlin. De danske Plus Size firmaer sælger og sælger, specielt i udlandet og Plus Size er rigtig “stort” i udlandet. Hvor bliver jeg trist og ked ad det, at vi ikke forstår denne guldklump som hedder Plus Size Fashion/mode herhjemme i Dk.

Danske designere, som egentlig er nogle af verdens bedste, hvorfor bliver der kun satset på mini size, når den danske mode er et af Danmarks største eksport varer? Jeg forstår det simpelthen ikke.

Forstår vi, i den lille andedam, ikke den efterspørgsel, der er efter Plus Size. Det kan ikke passe at designerne, ejere af diverse tøj koncerner, modelbureauer og modens bagmænd, ikke forstår at danmarks kvinder, –  ikke alle og jeg vil faktisk sige fåtal, – er deres såkaldte idealmål. Jeg har selv set det gang på gang. I et almindelig sortiment, der ofte er fra for eksempel størrelse Small til Extra Large, er det altid Extra Large, der er solgt først og er udsolgt.

Men kan vi ikke få en Plus Size modemesse for os selv i Dk, så må Plus Size moden komme til dig!

God fornøjelse!

Mange Plus Size mode hilsner

Natascha Annett Coco Jensen

Zizzi

 

 

Junarose

 

LauRie

Summary:


User Rating: 4.6 (1 votes)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Om forfatteren

Er lige fyldt 47 år og jeg har hele mit liv arbejdet med mode og trends både som kjoleskrædder, tøj designer og stylist indenfor Fashion Feng Shui®. Ellers er jeg også uddannet som Farve- & Stil konsulent, Aut. & lægeexam. Kosmetolog, Makeup Artist og ellers hjælper jeg dig med at finde dit autentiske jeg og din autentiske tøj stil med med Fashion Feng Shui®. Kort sagt * WEAR YOUR MAGIC * Mange Plus Size hilsner Natascha Annett Coco JensenTil toppen ↑