SKØN & SUND Tai Chi

Udgivet den 18. april 2013 | af Katrine Holck

0

Jeg troede, fedt var blødt at ligge på??

I går var jeg til træning. Tai Chi. Pilates. Og noget med at rulle rundt på en bold som jeg så valgte at styrte af. Den væltede så stolene på tilskuerrækkerne. Og et enkelt lille bitte banner faldt lydløst ned. Jeg rullede lynhurtigt op igen og satsede på, ingen lagde mærke til noget.

Anyway. Det er også sådan noget med balance og muskelkontrol. Men for en gammel håndboldspiller som at vant til at spænde ALT og HELE tiden, så er jeg altså ikke i stand til at spænde kun én muskel ad gangen. Og sgi da ikke, når det drejer sig om en lændemuskel, en højre balle-muskel eller en underarm. Og da slet ikke uden at spænde noget andet samtidig.

Efter timen, hvor jeg naturligvis ikke nævnte noget om, jeg ikke var stiv i at spænde ENKELTE muskler måtte jeg alligevel lige have styr på noget. Mine baller. Jeg kan ikke ligge på dem (eller gå) uden det gør nas (for meget træning ja I know, men synes alligevel ikke det skulle have stået på så længe).

Og nu kommer det uhyggelige. Min sindssygt dygtige og meget top-veltrænede-instruktør, mester ud i karate, tai kwondo, sværdkunst og jeg skal gi dig-kunst, sagde stille og mindfuldt:

”Katrine, du skal tænke på, at dine fedtdepoter er mere følsomme end dine muskler. Grunden til, du ikke kan ligge på siden, lænden eller hofterne så længe, er at du har fedt. Og det gør ondt at ligge på. Det er ikke det samme som muskler, og det er der vi skal hen, Katrine. Vi skal ha byttet fordelingen lidt rundt”.

Nå, ok. Jeg troede mine deller var som fyldige, bløde puder. Behagelige at ligge på. Måske det også bare er mig der er pivet. Eller deform.

Og så sluttede Mr. Fit i øvrigt af med: ”Smerte er en svaghed der forlader kroppen”. Han sagde ikke noget om hvor længe der ville gå…

Jeg overvejer at droppe træning i morgen. Der var åbenbart flere der så det med bold-styrtet.
(og billedet? Det er mig om 5 år. Der er vel for f*nden ikke fedt under fødderne??)

Tags: , ,


Om forfatteren

Jeg er personlig stylist. Men ikke helt som andre. Jeg lærer dig nemlig, hvordan du kan gøre det hele selv - uafhængigt af sådan en som mig. PERSONLIG STYLING MADE EASY Og så er jeg langt mere interesseret i mennesket end mode. Om at få det bedste frem i DIG. Se mere på www.katrineholck.comTil toppen ↑