PLUS-LIVING 5107798959_ae69643fea_b

Udgivet den 21. august 2012 | af Gitte - Curvy Editor

0

John Schmidt rammer publikum

John Schmidts ”Efterår og forårsfornemmelser” var også noget af det, gæsterne på vores modeshow kunne nyde godt af i goodiebag’en.
Der var smagsprøve på John Schmidt og bands 6. album. band. Dette er i sig selv en præstation.

Samtidig har de også – på trods af små penge til promovering – for længst formået at bryde lydmuren i Danmark.
Det har de, fordi det er danske sange som rammer et bredt publikum. De er kendt for at have en særlig dybde i deres tekster og melodier, som både er radiovenlige, men også tidsløse i deres udtryk.
Når du lytter til ”Efterår og forårsfornemmelser”, så kan du ikke – når du hører 1. sang – forudsige den næste. De bygger på en naturlig måde, en bro i mellem genre og stilarter, og derfor også i mellem mennesker.

John Schmidt har gennem tiden haft bl.a. en sang på P3, og han har med samtlige udgivelser været playlisted på P4/P5, samt på rigtig mange lokalradioer overalt i Danmark. Det forrige album ”Schmidt – brydningstid” blev bl.a. ugens album.
Cathrine Sadolin har været vokal producer, og hun har anbefalet John i mange sammenhænge. Han har derfor også været med i programmet “Sangerens værksted” på DR. Han har også haft roller i “Rent” på Gladsaxe teater, spillet Jesus i ”Jesus Christ Superstar”, ”Claude i Hair” m.fl.
John er ikke et “medieprojekt”, men stadig er en sanger og sangskriver, der bare har en historie at fortælle. Han har derfor – sammen med sit fantastiske band – en uspoleret forfriskende tiltrængt tilgang til branchen og til den danske musikscene.

Bandet består af:
Kenneth Dornhoff, Key, klaver, Harmonika, Hammond, tekniker
Aram Papian, El bas, kontrabas
Jacob Holst, Guitar
Endvidere har Frank Thøgersen (Bamses venner) spillet trommer på de
fleste sange.
Martin Schmidt, trommer på – Olsens have.
Enrico Rosa, Guitar.

www.schmidtonline.dk

Tags: , , ,


Om forfatteren

Gitte Glibstrup er vores ”Curvy Editor” - altså redaktøren, der overordnet står for magasinet, indholdet samt kontakten med skribenterne. Hun er uddannet journalist og er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup. Desuden er hun medejer af PLUSliving.dkTil toppen ↑