LIVSSTIL juice2

Udgivet den 15. februar 2013 | af Gitte - Curvy Editor

0

Juice dig til energi

Jeg er måske ikke den eneste, der har en snert af vinterdepression i denne tid? I hvert fald har jeg bestemt mig til at tage kampen op ved “at juice”.

Det er ikke altid, jeg lige får “kørt” et kilo grøntsager ned, men egentlig vil jeg jo gerne have de gode sager, der gemmer sig i broccoli, spinat og squash. Mit seneste “påhit” er derfor at juice grøntsagerne og derved få en masse skønne vitaminer direkte ind i kroppen.
Jeg mener selv, at det har givet mig mere energi og et bedre humør.

Min juicemaskine er denne Philips saftpresser HR1861, som jeg er rigtigt glad for.

En af mine favoritter lige nu er:

Gittes grønne

  • 1 squash
  • 1 god håndfuld spinat
  • 2 æbler
  • 1/2 citron

Det er skønt og friskt – og det smager skidegodt.
For mig er det at tage kampen op mod en snigende vinter-fladhed – så hermed er tippet givet videre.
Skål!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du have mere inspiration, kan jeg anbefale dig at kigge her.

Tags: , , , ,


Om forfatteren

Gitte Glibstrup er vores ”Curvy Editor” - altså redaktøren, der overordnet står for magasinet, indholdet samt kontakten med skribenterne. Hun er uddannet journalist og er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup. Desuden er hun medejer af PLUSliving.dkTil toppen ↑