REJSER Sådan finder du let den rigtige størrelse

Udgivet den 9. december 2013 | af Mathilde Andersen

0

Juleindkøb i udlandet? Hvilken størrelse skal du vælge?

Paris, London eller Dubai? Du er på udkig efter et par specielle sko til din teenagedatter , eller måske en strikket sweater? Men under skoen står der 254 og i nakken på uldtrøjen står der 14!!?? Finde sko på øjemål er bestemt ikke let, så hvad gør du nu? Det er ærgerligt at komme hjem med noget der er for småt eller alt for stort. Man tager jo ikke til Paris hver uge (de færreste gør i alle fald) og hvad nu, når gaven ikke kan byttes?

Skal det så bare være ”one size” det hele?

Tag det helt roligt, der er hjælp lige ved hånden. Size Converter er en applikation, der kan præcist det den hedder: konvertere! Den er simpel at bruge, kræver ingen teknisk snilde (dog findes der udelukkende en engelsk version pt.) . Den er gratis at hente i Appstore og fylder ikke meget på mobilen.

Sådan gør du

Søg på Size Converter i appstore og download til mobilen

Med et enkelt strejf på skærmen kan du ex. vælge sko

Derefter damesko

Du kan let finde præcis den størrelse du normalt ville indkøbe herhjemme og se hvad det svarer til, i andre dele af verden.
App´en er også særdeles praktisk, hvis du shopper tøj og sko på nettet.

Så kan det vel ikke gå helt galt?

Der findes flere forskellige apps der kan omregne tøj og skostørrelser. Denne applikation giver dig ikke 100 % garanti for at skoene ikke klemmer, eller skjorten har svært ved at holde sig tilknappet. Vær opmærksom på modellen! Er det en slim-skjorte? Særligt spidse sko? Vinterstøvler hvor der gerne skulle være plads til tykke sokker? Du må gøre dig selvsamme overvejelser som vanligt ved indkøb.
Farvevalg er en helt anden problemstilling!

God fornøjelse med juleshopping.

Foto af farverige sko er taget ved Outletmesse i Kolding af InstaThilde

Mathilde Andersen

Blogger om instagram,
apps og iphonetilbehør på:
instathilde.dk

 


Om forfatteren

Til daglig arbejder jeg hos Reolmontøren som Sagkyndig INSTA konsulent. Vi kontrollerer, reparerer og monterer lagerinventar. Og rådgiver om Lagerindretning. Jeg bor i Kolding med mine 3 dejlige drenge. Tvillinger på 17 og efternøler på 6 år. At tage billeder (Iphone only), redigere dem og poste dem på Instagram er min hobby. Jeg tester løbende forskelige apps til iPhone og deler mine erfaringer her på bloggen instathilde.dk. Jeg er Ambassadør i WIB Danmark - et erhvervsnetværk for kvinder!Til toppen ↑