EVENTS fashionshow

Udgivet den 5. august 2012 | af Charlotte Mols

4

Kom og bliv forkælet til modeshowet

Som kurvet kvinde er du sikkert aldrig før blevet inviteret til modeshow i modeugen ?

Og slet ikke for at se på tøj, som du kan passe – og få fat i??

Det laver vi om på nu! For vi vil inspirere dig og forkæle dig – og vi vil have en rigtig dejlig aften med dig og dine veninder – til vores MULTIbrand Plussize Fashionshow. Vi glæder os for vildt.

Derfor er vi også i gang med at lave de lækreste goodiebags… Og med hjælp fra en masse forskellige lækre firmaer, bliver det nogle helt fantastiske goodies, vi kan lave til dem, der kommer til modeshowet.

Og vi snakker om billetpriser til kr. 100,- der inkluderer champagne, lidt godt til ganen og et fantastisk modeshow. Et modeshow som ingen andre før har lavet.

Og se lige her alle de firmaer der gerne vil være med til at give gaver til DIG der kommer til modeshowet.

Skynd dig at bestille din billet – der er begrænset antal pladser.
Sted : SCENERIET på Det Ny Teater i København
Hvornår : Kl. 20 – og vi åbner dørerne kl. 19.30 hvor vi starter med champagne og lidt at smage på.

Tjek lige denne liste over firmaer der har sponsoreret gaver og gavekort til goodiebags

Shoppen for dig, str 42-56, kvinden med kurver, der vil mere end blot klædes på. Webbutikken er hovedsponsor til modeshowet.

 

 

 

 

Dansk designer kollektion med tøj i store størrelser.

Studio modetøj er et attraktivt dansk tøjmærke. Vi designer og producere stilfuldt og lækkert modetøj til feminine kvinder i str. 40-56. Hvert år laver vi 6 smukke og alsidige kollektioner i sæsonens udvalgte farver og materialer.

GOZZIP er Dansk designer tøj med sin egen identitet lavet til kvinder.

 

 

 

Colfach

 

Clockwise udgiver livsstilsbøger om emner som karriere, parforhold, børn, sport, sundhed og hobbies. Det århusianske forlag ejes af Marie Halkjær.

Life- og businesscoach Ea Lundsteen

 

Forever Living – produkter indeholdende Aloe Vera. Bl.a. drikke aloe vera og lækker kropspleje

Fælles for bandet Schmidt er, at alle er med til at producere deres egne kompositioner, hvilket også har givet bandet deres helt egen lyd.

Lær at skabe positive forandringer.

 

 

 

 

 

 

 

Tjenerteamet er et tjener bureau, som leverer professionelle og erfarne tjenere til større arrangementer. De sponsorere ikke gaver, men vil sørger for at alle har champagne at drikke.

 

 

 

 

 

Liselotte Vejborg skriver bl.a.bøger og holder workshops om mere lykke i hverdagen.

 

Lækre neglelakker uden parabener – læs mere om dem på FACEBOOK/klik på billedet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Young styling with perfect fits in tops, knits, leggings and skirts

Storpigesortiment indenfor strømper såvel basis som mode

 

 

 

 

DesignerMudder er producenten bag holistiske, naturlige og lækre hudpleje og skønhedsprodukter. Vores produkter er lavet af 100% naturlige råvarer, produceret på egen dansk fabrik, hvor moral og etik er i højsædet

 

Hos Chaya er vi først og fremmest stolte af at levere Danmarks bedste te til dig, uanset hvor i landet du bor. Du kan dog også købe alt hvad der hører til af te-tilbehør, chokolade, kager, syltetøj – ja selv kaffe.

 

Tags: , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑