MODE Er du klar med fest tøjet

Udgivet den 29. november 2013 | af Natascha Annett Coco Jensen

0

Har du din fest garderobe klar?

Selvom julen, julefrokosterne og december måned byder på den mest festlige gardarobe på hele året, er vi danskere ikke de mest fest klædte. Så lad os feste og være festlige.

Nyd den måske lidt travle juletid. Organisér din tid, så du har tid til lidt selvforkælelse. Ofte glemmer vi os selv i hele jule halløjet og svinder automatisk ind i mængden sammen med alle de andre. Især hvis du er single og alene, er det nu, at du kan gøre opmærksom på dig med dit festlige tøj. Enten finder du hvad du har fra sidste år eller du må ud på den store shoppetur. Du kan selvfølgelig spare en masse tid ved at bestille tøjet online, hvilket jeg ofte gør.

Her har du lidt inspiration …

Fidusen består i, at du kender dine fokus punkter. Hvis du forestiller dig at du tegner en omrids af din krop. Er der balance? Bruger du en størrelse større på din underkrop kontra din overkrop? Og omvendt? Har du næsten ingen talje eller har du en meget markeret talje.

Når du ser dig selv i hel-figur spejlet. Kan du sige; “Jeg elsker dig”. Ser du en helt anden kvinde, der er gemt og måske glemt indeni dig? Vær stolt af den du er. Du er unik og det er meningen at du skal være sådan som du er.

Vælger du altid den sorte farve?

For mig er fest tøj lig med lækre stoffer med palietter og glimmer. Gerne farverigt og skinnende. Hvis du starter med små baby skridt, kan du stadig vælge den sorte farve, men husk at tilføje palietter og/ eller glimmer.

Er du en kjole- eller bukse-pige?

Ét er hvordan du inderst inde er som person. Noget andet er om et af dine fordele er dine flottte ben som er flottest i kjoler og nederdele.

  •  Har du en prinsessedrøm er du helt klart kjole-pigen
  • Elsker du rock, koncerter og festivaler er du mere en dramatisk type. Vælg enten den mest klædelige skind nederdel, som måske også er skåret lige over knæet eller du er bukse-pigen, der elsker stramme og tætsiddende bukser. Det kunnne også være bukser lavet af skind, et par leggins med dyreprint eller et par jeans med skinnende effekter.
  •  Er du til gengæld den sporty type, er du oftest en rigtig bukse-pige.
  • Hvis du er den kreative type, laver du din helt egen stil. Du kan sagtens bære kjole/nederdel/tunika over dine bukser.
  • Og er du mere til hjemlig hygge, kan du bære begge dele. Klasisk tøj, er helt klart at foretrække her.

God fornøjelse!

Med venlig hilsen

Natascha Annett Coco Jensen, Fashion Feng Shui Stylist

Mere info; Vil du vide, hvor tøjet fra collagen er fra kan du klikke her!

www.ByCoco.Me

P.s. jeg er også på facebook klik her!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Om forfatteren

Er lige fyldt 47 år og jeg har hele mit liv arbejdet med mode og trends både som kjoleskrædder, tøj designer og stylist indenfor Fashion Feng Shui®. Ellers er jeg også uddannet som Farve- & Stil konsulent, Aut. & lægeexam. Kosmetolog, Makeup Artist og ellers hjælper jeg dig med at finde dit autentiske jeg og din autentiske tøj stil med med Fashion Feng Shui®. Kort sagt * WEAR YOUR MAGIC * Mange Plus Size hilsner Natascha Annett Coco JensenTil toppen ↑