SKØN & SUND Plusliving olie topbillede

Udgivet den 13. juni 2013 | af Mila Blarke

0

Smutter sgu snart ud af hænderne på min mand!

Al den olie! Det er jo fra top til tå og i 117 udgaver og med hver sin unikke egenskab. Til hud, hår og negle.

Jeres udsendte i marken har derfor sat sig for at teste et mindre panel af olier til dette og hint sted på kroppen. Produkterne er som følger:

NATURLIG Mandelolie

BioSculpture Cuticle oil

Argan Secret Hårolie

Pai ansigtsolie

Sard Arganolie (og sugekop!)

Bio-Oil med PurCellin Oil

Naturlig Mandelolie. Jeg starter med Mandelolien for det bekendtskab går mere end 9 år tilbage. Faktisk til lige da jeg var blevet gravid og alle rådene om at undgå strækmærker og diverse sprængninger kom i en lind strøm. Mandelolien var favoritten både til maveskind og mellemkød…ja, nu sir jeg det bare som det er. Og jeg ved ikke om jeg er specielt god til at undgå strækmærker og sprængninger, men faktum er, at jeg undgik begge dele. Måske pga ihærdig indsmøring med mandelolie…rådet er hermed givet videre.

Pris: ca 49.95

BioSculpture  Cuticle Oil. Ja, det er en af de der olier, som kvinder har i tasker, biler, på natborde, i køkkener – og alligevel glemmer at bruge. Men det er SÅ rart for dine negle! Og de blir lynhurtigt meget pænere at se på. Giv dig selv en mini manicure – bare med 30 sekunders masseren…gerne i bilen, mens du sidder i kø. Du vil elske dig selv for det.

Pris: ca kr. 120

Argan er det nye sort inden for olier. Men det var jo allerede på banen for et par år siden i hårolieserien Argan Secret Hair Styling Elexir. Det dufter godt som på en badestrand på Ibiza og gør hårspidserne blanke og fine. Mit hår har så bare ikke brug for olie fandt jeg ud af, men fugt, så det fedter istedet for at se fantastisk ud. Det gør ikke produktet ringere. Det skal bare testes før du køber litervis, vil jeg anbefale. Jeg bruger det ind imellem alligevel – bare pga duften…

Pris: ca. kr. 149

Pai Ansigtsolie er lidt et sats. Faste læsere af bloggen vil vide, at min ansigtshud er udfordret, så det med olie er altså ikke det jeg kommer i tanker om først. Men. Denne olie kan være med til at rette op på let arret hud. Den er skøn at bruge, dufter dejlig let  – og er smuk at have stående, hvilket jo også er vigtigt.

Efter kun et par uger må jeg desværre sande, at det bliver for fedtet for min ansigthud. Den bliver nu brugt på kroppen istedet :-)

Pris: ca.kr. 230

Sard Arganoil og Sugekop. Og nu blir det teknisk. Det blir det tit med de produkter jeg tester, syns jeg. Men…. Det her er et smukt samarbejde som både kan mærkes og ses. Og det elsker jeg altså bare!

Jeg har nu ret konsekvent brugt sugekoppen på lårene, opad baller og sideben i en måned. Og jeg kan se og mærke forskellen! Og det gjorde ondt, gjorde det. Djævelsk ondt de første par dage, når fedtet blev trukket rundt i manegen. Efter den første uge klingede det af og til sidst var det helt uden smerte. Nu har jeg overført smerten til mormorarmene – og det niver altså.. Men skidt med smerten – det virker. Mine lår er mere jævne og mere bløde, så hands up for det lille samarbejde!

Pris: Sugekop ca. kr. 149, Argan oil ca. kr. 219

Sidste olie på podiet er Bio-Oil, som jeg endelig har fået fat i. Den har jeg ventet med længsel, fordi den lover lige nøjagtig det jeg drømmer om: reducerer ardannelser, strækmærker, ujævne hudnuancer, aldrende hud og dehydreret hud. Jeg kan sige ja til 3 ud af 5… Så den har jeg kastet mig over med flid og omhu. Jeg kan ikke sige noget om resultatet endnu, da det tar et par måneder, men jeg lover til at følge op på det (har iøvrigt fået en veninde til at teste det med hudnuancerne og min mor til at teste det med aldrende hud…- I hører nærmere..)

Bonus: Efter lidt for meget sol på lår og skuldre forleden brugte jeg Bio-Oil. Det betød ingen rødmen dagen efter og ingen stram fornemmelse i huden hele natten. Hermed anbefalet!

Pris: ca. 119-199 alt efter ml.

Så ja, jeg smutter snart ud af hænderne på min mand! Helt og aldeles fedtet ind er jeg. Fra top til tå. Og der er noget om at det virker. For nogle. Ikke alle. Og ikke alle steder. Tror det skal være lidt, men godt og for en tid.

Der er utroligt mange forskellige olier. Med og uden duft. Med og uden virkemidler. Det er smag og behag og overbevisning som i sidste ende afgør, hvilken du vælger. Jeg kan anbefale disse 6 ovenfor – testet på levende person.

Bonusinfo: Prøv også Arnica olie fra Weleda om vinteren eller til massage. På hele kroppen. Den varmer og dufter, så man glemmer sne, slud og rygsmerter…

God indsmøring!

Tags: , , , , , , , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er 43 år og kan med ro i maven sige, at jeg endelig har fundet den rette hylde arbejdsmæssigt. Jeg er fyldt med ord, der skal skrives i nyhedsmails for mine kunder, og ord til iværksættere, så de kan omsætte følelser og tanker til drift. Jeg elsker simpelthen sparringsmomentet, hvor jeg kan se min samling af opsparet viden, komme til live og være med til at skabe nye måder at arbejde på. Og så arbejder jeg på min hjemmeside til mit eget firma, Present PR, og på andre spændende projekter... :-)Til toppen ↑