LIVSSTIL Morgenmad og præsentation af kollektion hos Marina Rinaldi, Østergade 10, København

Udgivet den 21. marts 2013 | af Mila Blarke

0

Marina Rinaldi

Mandag morgen var jeg inviteret til morgenarrangement. Adressen var Østergade 10, København K. Jo. Et rigtigt et med juice og mini croisanter og frugt på toppen af yoghurten. (Før nogle af Jer får eksotiske tanker, så var det Marina Rinaldi og ikke en flottenhejmer :-))

Fint var det nu alligevel! Der manglede ikke noget og det var hyggeligt, at mødes med de andre skribenter af forskellig slags. Se bare her:

     

Marina Rinaldi er super eksklusivt tøj til kvinder i str. 44-54. Og så hører det under samme koncern som Max Mara. Ikke som den irriterrende lillesøster. Næh nej. Nærmere som den irriterrende hotte veninde med alt det til gården og gaden, som du selv kunne ønske.

Som du kan se på disse billeder af modellen, som viste vintertøjet frem, så er hun jo toplækker i Marina Rinaldi. Og jeg kan godt røbe hemmeligheden: Tøjet er skabt til kvinder med kurver, med hofter, bag og barm. Som jo ikke skal mases ned i en str. 40 eller gemmes i en oversize T-shirt. Det skal sgu vises frem, skal det!

Og når du kommer i tøj fra Marina Rinaldi, så retter du ryggen og elsker din krop. For det er skåret til dig. Og det fremhæver og dækker lige dét det skal. Smukt og sensuelt og virkelig eksklusivt. Både til job og fest.

           

Nu var det ikke kun vintertøj vi så på. Sommertøjet, som vi lææænges efter, hang række op og række ned. Med udsigt til snestorm ude på Østergade. I de fineste, sprøde forårsfarver: gul, lysgrå og pink.

         

Det meget professionelle personale så fantastisk ud og kender kollektionen til fingerspidserne. Dem kan du trygt stole på. De hjælper dig med at finde den bedste version af dig selv. Så du kan rette ryggen og se præcis så smuk ud, som du føler dig.

Østergade 10, København K. Afsted med dig!

Tak til Marina Rinaldi og Noise PR

Tags: , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er 43 år og kan med ro i maven sige, at jeg endelig har fundet den rette hylde arbejdsmæssigt. Jeg er fyldt med ord, der skal skrives i nyhedsmails for mine kunder, og ord til iværksættere, så de kan omsætte følelser og tanker til drift. Jeg elsker simpelthen sparringsmomentet, hvor jeg kan se min samling af opsparet viden, komme til live og være med til at skabe nye måder at arbejde på. Og så arbejder jeg på min hjemmeside til mit eget firma, Present PR, og på andre spændende projekter... :-)Til toppen ↑