VIP club header

Udgivet den 6. juni 2013 | af Charlotte Mols

0

Medlemmer får 10% VIP rabat på MY STAR DENIM

Køb MY STAR DENIM bukser og få 10% rabat

På PLUSliving.dk er vi ret vilde med konceptet hos MY STAR DENIM, og vi synes kvaliteten er helt fantastisk.
Det er europæiske metervarer, bukserne produceres i Europa og så produceres de, så de passer til dig – uanset højde og drøjde.

Vi har selv testet flere par, været med til fotooptagelser og har efterhånden også en del rigtigt glade kunder, der endeligt har fået jeans der passer dem.

Her ser du 3 skønne og vidt forskellige kvinder, der hver har deres model fra MY STAR DENIM på – og de sidder fuldstændigt fantastisk.
KODEN står nederst i denne artikel.


Kan du huske, hvornår du sidst har haft jeans, der bare passer dig…

  • de skal ikke lægges op
  • du behøver ikke bælte
  • de sidder så godt omkring din bagdel, at du rent faktisk godt kan have korte bluser på
  • de er behagelige at have på

Det kræver lidt af dig….men når du først har fået gjort det, der skal til, så kan du, med stor sandsynlighed, regne med at du efter 20 dage får et par nærmest skræddersyede jeans ind af døren.
De bliver syet til dig, ud fra dine mål og i den model du ønsker dig. Og skulle der gå noget galt, og buksen ikke passer dig, så får du dine penge igen.

Du bliver nødt til at finde dig et målbånd, og du skal måle dig 3 steder. Vi anbefaler at du se denne video igennem.

Hvis du nu har fået modet på at købe dig et par skræddersyede jeans, så får du her en kode, så du fremtil 31 august 2013 altid kan få 10% rabat på køb af MY STAR DENIM igennem shoppen her på PLUSliving.

Koden du skal anvende er : 63870XEOU

Vær OBS på at :
koden gælder til om med 31 august 2013
du kan kun benytte den ved køb igennem shoppen på PLUSliving.dk
du kan benytte koden flere gange
du må gerne købe bukser til andre og benytte koden.

 

Vi har tidligere skrevet om disse jeans og du kan læse mere om dem her.

 

 

Tags: , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑