MODE mode i store størrelser

Udgivet den 5. november 2014 | af PLUS

0

Kontraster og mønstre – mode i store størrelser

Der er bare dage, hvor man står foran sit skab og synes at det er helt umuligt at klæde sig ordentligt, selvom skabet er fyldt med tøj.
Selvom om du har købt tøj i din størrelser og i butikker der handler med tøj og mode i store størrelser, så synes du bare det hele er nogle uformelige sække…

Kender du det….?

Og så kan det jo være rart med lidt inspiration til hvordan man kan sætte tingene lidt anderledes sammen, pifte basis jeans’ene op med et fedt tørklæde, købe nogle skønne accessories og sætte til og så sætte sine toppe og bunde sammen på en lidt anden måde end man plejer.

Vær ikke bange for kontraster og mønstre – prøv dig lidt frem – det er med til at skabe DIN stil og DIT udtryk.
Mode i store størrelser er ikke svært at finde frem til – her på plusliving har vi jo faktisk lavet en shoppingguide KLIK HER…så hvis ikke skabet allerede er fyldt, så kan du i hvert tilfælde finde en masse af både danske og udenlandske mærker.

Inspiration med basis JEANS i store størrelser

inspiration med jeans i store størrelser

Ved at bruge smart tilbehør kan du pifte et eller lidt kedeligt basis sæt op og skabe dit eget udtryk.

Her har jeg benyttet en basis bluse DNY 399,- og jeans STUDIO slim fit regular 399,- og piftet det op med et fedt ternet tørklæde fra BLACK COLOUR til 399,-, en skøn taske og stilet støvle fundet på STYLEPIT
Vær ikke bange for at benytte mønstre i f.eks tørklæder. Her er det rimeligt ufarligt at give den gas og udover at det er med til at give din påklædning udtryk fra dig, så er det dejligt lunt, og for mange skaber det trykhed med et tørklæde.
Personligt bruger jeg tørklæder næsten hele året og jeg har så mange tørklæder at jeg kalder dem mine sutteklude.

Er det svært komme i nederdelene? Vil du gerne?

Mange store kvinder, vil rigtigt gerne bruge nederdele, men kan ikke rigtigt komme i gang. Og det skyldes måske manglende inspiration.
Vi kan alle sammen få brug for den lille sorte nederdel, og det kan være nemmere at starte med en sort nederdel, smarte strømper og en skøn top. En sort nederdel kan ikke skade nogen at have hængende i skabet og den kan bruges i mange sammenhænge.

Men jeg vil gerne vise dig at det ikke behøver være så svært at lave noget smart med nederdele og lave rigtigt smarte kombinationer, som giver dig udtryk, stil og får dig til at føle dig rigtigt godt tilpas.

Inspiration med nederdel til store kvinder

nederdele til store kvinder

Prøv at bruge mønstrede og strikkede nederdele – det er utroligt skønt at have på. Brug kontraster som silke tørklæder, lette bluser og bikerboots.

Jeg havde selv dette sæt på i sidste weekend, hvor jeg har den lækre nederdel fra EVELIN BRANDT 1300,- , stribede strømpebukser fra FESTIVAL 249,- , sat sammen med en let og feminin bluse fra Que 899,- og så selvfølgeligt med at skønt enkelt silke/bomuld tørklæde fra BLACK COLOUR 199,- .
Og så er jeg jo lidt vild med bikerboots og skønne clutches hvor jeg kan have alt i…nøgler, penge, kreditkort og telefon. Her fandt jeg et godt tilbud fra STYLEPIT og også de skønne støvler, der kan være med til at skabe en skøn kontrast til de feminine beklædningsdele.

Vandrette striber….

Stribede strømpebukser – og så med lodrette striber….nogle vil synes, det er en meget stor udfordring. Men jeg siger jer, de er så skønne at have på, og undskyld mig…hvad er det for noget med at vores ben bliver større? De er store og de er tykke – kan vi så ikke lige så godt klæde dem i noget der er smart og dejligt at have på? Det er et spørgsmål om at bryde striberne og ikke klæde dig i vandrette striber fra top til tå – men her hvor det er et udtryk, stil og komfort, så skader det ingen.

Kombiner mønstre med samme farver – og sæt farveklatter til

Jeg synes det er smart at sætte de stribede strømpebukser sammen med den mønstrede nederdel – og det er vildt smart. Det er smart fordi farverne passer til hinanden og det er de samme farver der går igen i toppen fra Que.
Jeg er vild med kontrasterne mellem den lidt kraftigere nederdel og den fine feminine top – og så lige med de rå bikerboots til. Prøv at se i dit klædeskab…er du rent faktisk ikke også i stand til at gøre det samme med noget af det tøj og fodtøj du har i forvejen?

Jeg kan virkeligt godt lide at bruge tilbehør som tasker, ure, tørklæder etc., som en farveklat der kan være med til at bryde blikket. Jeg er vild med at man kan tage basis tøj som den blå bluse og jeans og ved at sætte et fedt tørklæde til, bruge nogle lækre støvler og en skøn taske, så ligner det ikke noget man har taget på en kedelig og grå mandag. Et forholdsvist billigt basis sæt ligner nu noget en meget kvalitetsbevidst og stilsikker kvinde har taget på.

Jeg håber I kan bruge min inspiration til noget. Jeg ejer webshoppen www.charlotandme.dk og der vil du kunne finde endnu mere inspiration og lækre kvalitetsmærkevarer af tøj i store størrelser. Jeg synes at vi kurvede kvinder ikke skal begrænse os i stil og udtryk og jeg tror på at hvis du klæder dig så du føler dig godt tilpas, så drager du også ud i hverdagen og kommer hjem med de gode oplevelser, som er dem der giver os allermest energi og livsnerve.

Så prøv dig frem…ind og kig i klædeskabet…tag “fri” en lørdag eftermiddag og leg foran spejlet.

Rigtig god fornøjelse

Charlotte

Tags: , , , , , , , , , ,


Om forfatterenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Til toppen ↑