EVENTS IMG_3813a

Udgivet den 6. august 2012 | af Charlotte Mols

0

Modeshow i store størrelser

Nu har vi længe nok reklameret for det modeshow som vi afholder, UDEN at nævne hvilke firmaer der er med. Men nu kan vi ikke vente mere.

Der er så mange forskellige firmaer der er med, at vi kommer til at vise modeller iklædt mode fra top til tå.
Selv strømper, sko, undertøj, briller, smykker og …hvem ved om der ikke også kommer en ekstra overraskelse.

Her har du listen over de firmaer der er med – og som du kan se, bliver der rig mulighed for at blive inspireret på mange nivauer og til mange forskellige prisklasser.

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 

Og BACKSTAGE er der også en del firmaer der bakker op og sørger for stil og udtryk

Hår og makeup

 Anette Bloch Jensen, der ejer Salon Saxogade i Hårlev kommer med 2 af hendes ansatte.

 Anja Maxmilling stiller også op og styles hår og make up. Anja Maxmiling arbejder som selvstændig, professionel frisør & makeup artist. Anja har medvirket på en lang række produktioner, herunder dansk spillefilm, magasin forsider, TV, modeshows, dansk melodi grand prix, reklamefilm osv.
Til daglig slår Anja sine folder i hendes freelance virksomhed, HairAndMakeup.dk eller i selskab med sin søster i MakeYouOver.dk. Søstrene Maxmiling står også bag søndagskonceptet, BrunchClub.dk – som de kalder “Det levende ugeblad”.

Tine Richard – der også skal være model – er uddannet frisør og har lovet at give en hånd med i styling af frisure.

 Styling af modeller

Marianne Lyø Facius der bl.a arbejder som personlig stylist og koordinator på andre store events ejer www.dinpersonligestylist.dk Marianne er en af koordinatorerne der er med til at samle alle trådene i København, og sørge for at det bliver en helt fantastisk aften.

Kort sagt :

Så har vi fået opbakning til vores modeshow stort set alle de steder hvor vi har henvendt os, og det er en af de mest fantastiske oplevelser vi nogensinde har haft.
Vi har fundet modeller, alle disse firmaer deltager, der er et hav af frivillige der bakker op og hjælper backstage og der er så positiv en stemning omkring hele forberedelsen, at det kan kun blive en helt fantastisk oplevelse. Vi håber at se så mange af jer som overhovedet muligt.

HUSK der er begrænset med pladser – så køb jeres billet HER og på gensyn

Tags: , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑