FAMILIELIV 2013-04-23 19.22.04

Udgivet den 23. april 2013 | af Lisa Christensen

0

Musik skal der til

Så kom der højere temperatur – endelig langt om længe.
Humøret stiger flere grader hos mig – bare ved at solen er fremme, vinduerne i min stue bliver åbnet og glad musik på cd-afspilleren. Hvad lytter du til lige nu?

Hos mig er det både gamle klassikere og nyere musik. Mine favoritter lige nu er:

Earth, Wind & Fire – ja, en gammel 80’er ting der stadig holder her i 2013 – de herrer er på Europa-tour til sommer og lad os håbe de slår et smut om Danmark som de gjorde i 2010 en varm sommeraften i Århus, det var ren fest med masser af livsglæde og god energi. Så ta’ en dans til ”September” og ”Boogie Wonderland” eller kys til sjæleren ”After the love has gone” – jeg synes det stadig holder efter 30 år og kan gang på gang gøre mig glad.

Michael Buble – ja, svigermors drøm er på banen igen med en cd med klassikere og nye numre ”to be loved” – god til en hyggeaften. Han er en ung Frank Sinatra og en ny crooner. Hits som ”It’s a beautiful Day” og klassikeren ”You make me feel so young” er to af mine favoritter på cd’en – den vinder ved flere gennemlytninger.

Kamilia Amélie –” Come What May” – dansk upcoming sangerinde – tjek hende ud!. Det er en cd med gode hits, hun har været opvarmning for bl.a. Lukas Graham og er absolut værd at holde øje med. Så ser du hende give koncert i nærheden af dig – kan det anbefales på det varmeste at høre hende. Jeg danser når jeg spiller nummeret ”Ego”. Hun har netop afsluttet en lille club-tour og er absolut værd at holde øje med, jeg håber der kommer meget mere fra hende fremover.

Marie Key – ”De her dage” – Marie er pt. på tour Danmark rundt og mange udsolgte koncerter – jeg tror absolut hun er værd at opleve live, hvis man er heldig at få billet. Hende cd er stemningsfyldt – jeg holder af de stille og meget personlige numre hun har skrevet. ”Unden Forsvar” og ”Festens Bedste Gæst” kan jeg høre igen og igen.

Skal du gå på opdagelse i ny musik er streamintjenesten Spotify en god ide – det handler blot om at finde det, der gør dig glad.

God lytning og dans på stuegulvet og hils foråret velkommen. Et plus til dansen på stuegulvet er jo også god energi, hvad enten det er alene, sammen med kæresten eller dine børn.

Tags: ,


Om forfatteren

49 årrig bypige med hang til selvforkælelse, kunst, kultur, koncerter og film i biografen.Til toppen ↑