ARTIKLER Endeligt topbillede

Udgivet den 23. maj 2013 | af Mila Blarke

0

Noget om at holde fri og lade myrer og børn være i fred

Ok. Indrømmet. Jeg har faktisk ikke fået lavet alt det, jeg havde planlagt i pinseferien.
Jeg har overspringshandlet alt det jeg overhovedet kunne. Om det så var at bage kager i stedet for at vaske tøj – eller solet i stedet for at luge.

Jow.

Jeg orkede bare ikke at være praktisk.

Og nu sidder jeg her med tyk mave, solbrun hud – og et hjem der ligner en myretur efter besøg af et stormvejr.

Men ved du hvad. Det er helt ok. Det er faktisk kun mig der sætter standarden herhjemme. Jeg kan jo bare lade vær med at invitere spidskandidaten til ’Pæne hjem’ og naboen med hang til ufrivillige havetvangshandlinger.

Det der var svært var i virkeligheden ikke at holde fri fra huslige pligter. Og rengøring efter 10.013 myrer i huset. Og hund. Og kat. Og børn…
Nej. Det der var svært var at holde fri fra computeren.

Fordi jeg elsker mit arbejde. Kan sagtens ignorere opvask og vasketøj og hunde der må holde sig. Jeg kan tænke og skrive og pusle billeder sammen i timevis uden at kede mig eller blive rastløs. Føler mig faktisk ret privilegeret og taknemmelig over at få lov til at gøre det jeg helst vil i hele verden.

Som så mange andre selvstændige har jeg dog måtte sande, at det tager tid før millionerne ruller ind af sig selv. (Dagpenge og den slags fine ordninger gælder ikke for mig, selvom jeg har betalt til A-kasser og fagforeninger i over 20 år)

Så jeg har fundet flere veje der kan føre til guldet. Mange bække små, du ved…
Og tænk. Jeg lærer så meget af det. Hver dag. Det der startede som noget der lignede en mørk tunnel, har vist sig at være en mangearmet lysestage. Jeg holder mig åben for alle muligheder og forslag – og øver mig i at turde at sige ja.

Det betyder, at jeg pt skriver for 5 faste kunder, laver events for en større kunde, show for en blog, er negletekniker med mange spændende kunder, er med i et af Danmarks største kvindenetværk, er under optagelse til et advisory board for en super spændende virksomhed, er ved at opbygge en foredragsvirksomhed, arbejder deltid i et renseri, skriver for Plus Living og overvejer at være fritidssælger for et homeparty tøjfirma…og så skal jeg til USA i Juli og skrive artikler. (Det skal I nok høre mere om..)

Min pointe er, at det er et fuldtidsjob ikke at have fast arbejde – om du søger arbejde eller om du ‘holder dig i gang’. For at holde modet oppe kræver det, at du ved hvad du vil og er villig til at finde løsninger. Og meget gerne en rød tråd, så det hele giver mening, mens du jonglerer mellem opgaverne.
Og accepterer, at det er nødvendigt med mange former for samarbejde (at turde sige ja..) og ind imellem ingen eller lav løn for et projekt.
Alle kneb gælder – og de fører alle til stor rigdom. Både intellektuelt og materielt. Det er min overbevisning.

Vi er flere selvstændige som skriver for Plus Living. Her kan du møde en af de andre, som også skaber arbejdsopgaver med alle hun kan komme i nærheden af. Fordi hun elsker sit arbejde og elsker at være selvstændig. Katrine Holck, som du kan læse om herunder, skriver med humor og selvindsigt og har altid en skøn pointe.
Tag godt imod hende.
Her kommer Katrine:

Jeg hedder Katrine Holck og er personlig stylist.
Jeg bor på en gård på Sønder Bjerge MARK. Det er på Sjælland, langt fra Hovedstaden, sådan lidt skråt ude til venstre (eller højre om man vil) ved Skælskør.
Jeg er nok ikke det, man forbinder med en typisk stylist, hverken af overbevisning eller udseende. Jeg er bygget som rigtig mange andre kvinder: frodig og kødfuld på udsatte steder.
Jeg tordner riget rundt og har kunder, samarbejdspartnere og kursister overalt i Danmark. Jeg holder foredrag for mange, workshops for færre og har personlige kunder indimellem også.
Jeg har kastet mig ud i at deltage som sparringspartner ved bl.a. modeshows i butikker, hos cityforeninger og i storcentre. Og jeg elsker det! Bl.a. fordi jeg er fascineret af alle de smukke kvinder vi har i Danmark, deres historier, udfordringer, kriser og drømme. Som stylist har jeg mulighed for at hjælpe kvinderne videre, ud, væk og FREMAD og det er en drøm af et job, synes jeg.
Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af PLUS Living, og håber at lære mange af jer at kende og se endnu flere ved kommende arrangementer. Jeg ved Gitte og Charlotte har en bunke aktiviteter under opsejling. Det bliver et fantastisk 2013.
KH
Katrine

Jeg glæder mig til, at læse mere af Katrines skønne ord – og hun har ret: 2013 bliver helt fantastisk!

De bedste solhilsner, Mila


Om forfatteren

Jeg er 43 år og kan med ro i maven sige, at jeg endelig har fundet den rette hylde arbejdsmæssigt. Jeg er fyldt med ord, der skal skrives i nyhedsmails for mine kunder, og ord til iværksættere, så de kan omsætte følelser og tanker til drift. Jeg elsker simpelthen sparringsmomentet, hvor jeg kan se min samling af opsparet viden, komme til live og være med til at skabe nye måder at arbejde på. Og så arbejder jeg på min hjemmeside til mit eget firma, Present PR, og på andre spændende projekter... :-)Til toppen ↑
  • Reklamer / Sponsorer