ARTIKLER people eating download

Udgivet den 29. juni 2013 | af Gitte - Curvy Editor

0

Nyt koncept tilbyder netværk til par

Dinner4Couples er et helt nyt koncept, hvor mennesker i parforhold kan møde andre par og udvide deres netværk. Men der er mere i Dinner4Couples end bare at møde andre par. Mie Münster-Swendsen har skabt konceptet, og Plus Living har fået lov til at stille 5 skarpe spørgsmål til Mie om hendes helt nye koncept.

Hvorfor mener du at par skal gå ud og spise med hinanden?
Jeg mener, at det er meget vigtigt for par at komme ud og få nye indtryk i deres parforhold. Mange par gror fast i parforholdet og glemmer at de har brug for udvikling i deres forhold, ligesom de også har behov for udvikling i deres professionelle karriere.

Hvilke par har du udviklet konceptet til?
Mange par har nok at se til i deres hverdag, og derfor er Dinner4Couples specielt til par, der gerne vil tilføje nye mennesker til deres omgangskreds. Helt specifikt er konceptet udviklet til internationale par, der f.eks. er kommet til Danmark for at arbejde. Den part der har arbejde i Danmark, har nemt ved at opbygge nye relationer, men den medfølgende partner kan have udfordringer med at skabe et nyt netværk i Danmark. Men Dinner4Couples kan også være for par der f.eks. er det sidste par i omgangskredsen der får børn. Når de er sammen med deres venner, kan der være meget snak om børn, bleer og pasningsgarantier. Par uden børn kan måske have glæde af at omgås med andre par, der heller ikke har børn.

Hvad tilføjer du af værdi til parmiddagene?
Konceptet matcher par, der har lyst til at møde hinanden, men henblik på at skabe nye relationer. Det gør jeg ved at parrene for det første skal vælge nogle kategorier, som de har lyst til at deltage i. Derudover matcher jeg parrene ved bordene, så de kommer til at sidde sammen med par, som de har noget til fælles med, eller som opfylder et behov parrene imellem. Derfor er det super vigtigt at parrene er grundige når de opretter deres profil, så jeg har alle de oplysninger jeg skal bruge til at matche dem.

Hvordan er du blevet inspireret til at udvikle konceptet?
I august sidste år var jeg til et RunningDinner arrangement, som jeg fortalte mine kolleger om. En af mine kolleger ærgrede sig over at hun ikke kunne melde sig til RunningDinner, for hun var i et parforhold. Da jeg i forvejen planlægger events i mit eventbureau, The Main Event, spurgte hun mig, om jeg ikke lige kunne lave RunningDinner for par. Det såede nogle frø og jeg begyndte at udvikle på konceptet. Efter en masse forslag og tanker har konceptet udviklet sig fra at skulle være store events for par til at være mere intime parmiddage, med færre deltagere og hvor der er fokus på formålet med at møde de par man spiser med.

Er Dinner4Couples kun parmiddage med et formål?
Lige nu er konceptet helt nyt og jeg starter stille og roligt op med parmiddage i København og omegn. Jeg vil bruge den feedback jeg får fra parrene til at finde ud af hvilke typer arrangementer parrende gerne vil kunne deltage i i fremtiden.

Hvis du har spørgsmål til Mie, som ikke er besvaret her, kan du skrive en mail til hende på mie@dinner4couples.com eller læse mere på www.dinner4couples.com, hvor der er mere information om konceptet og parmiddagene.

 

Tags:


Om forfatteren

Gitte Glibstrup er vores ”Curvy Editor” - altså redaktøren, der overordnet står for magasinet, indholdet samt kontakten med skribenterne. Hun er uddannet journalist og er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup. Desuden er hun medejer af PLUSliving.dkTil toppen ↑
  • Reklamer / Sponsorer