MODE ny-energi-bycocome-natascha-annett-coco-jensen-fashion-feng-shui

Udgivet den 19. marts 2014 | af Natascha Annett Coco Jensen

0

Nyt tøj giver ny energi!

Har du også været dvask, ugidelig, udbrændt, energi forladt eller har du været Drama Queen eller måske syg ligesom jeg? Uanset i hvilken tilstand du har været i, kan du altid tilføre ny energi med dit nye tøj. Dit nye look! Dit nye jeg! Alle dine sinds stemninger kan ændres på et split sekund ved at du “ryster posen”! 

Enten sammensætter dit tøj på en helt ny måde, køber accessories, et tilbehør som f.eks. et nyt tørklæde, ny taske, nye sko eller at du investerer i dig selv og køber en hel ny garderobe til dig selv. Lige fra A til Z. Vi trænger alle til ny forandring. Det er forår. Fuglene synger og du har måske også mere lyst til at være udendørs.

Selvom jeg er tilhænger af at vi gemmer vores tøj, er det på tide med forandring. Også selvom det er de samme farver og detaljer kommer igen, efter et par årtier. Trænger vi stadig til forandring. Uanset om du har tålmodigheden eller pladsen til at gemme på loftet, i skuret eller i kælderen. Selvom jeg er en samler og har i mange år arbejdet i tøjbutikker, bliver jeg simpelthen nødt til at smide ud, for at give plads til noget nyt. Jeg har oplevet på egen krop, hvor stor forskel det giver i min krop, hvis jeg bare giver slip.

Ligeledes gælder det hvis du allerede har købt en brudekjole og gerne vil giftes, men du har ikke fundet manden endnu. Eller hvis du har gemt børnetøjet fra dine egne børn for at give det til dine børnebørn og du har ikke engang børnebørn endnu. Eller du har fået en masse børnetøj foræret til dine børn, men du er ikke engang gravid endnu.

Jeg ryder op og smider ud, forærer væk eller sælger mit tøj flere gange om året. Samtidig opdaterer jeg også mit tøj med hvad jeg mangler for at have et helt sæt. Mangler jeg en pang/klar farve, noget basis tøj eller er det et par nye sko eller en ny taske?

Vi forandrer os hele tiden. Jeg er ikke den samme som jeg var for et år siden. Jeg har ikke de samme ønsker og det samme liv som for et år siden. Da jeg er bevidst om hvilke farver, materialer og faconer, der klæder mig og tilfører mig det ekstra som mit ønskeliv ville kunne gøre, opdaterer jeg selvfølgelig med den viden. Jeg er Fashion Feng Shui® Stylist. Jeg finder dit autentiske jeg og dine ønsker, som vises via dit tøj. Kort sagt; “WEAR YOUR MAGIC”. Og det føles mange gange som magi. Jeg har arbejdet med det siden 2012 og prøvet det på mange. Det er et meget effektivt system.

P.s.: Jeg håber at du får masser af dejlig ny energi med dit nye indkøbte tøj

Mange energiske hilsner

Natascha Annett Coco Jensen

Hvis du ikke kan se og høre videoen, så klik her!

 

Summary:


User Rating: 4.7 (2 votes)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Om forfatteren

Er lige fyldt 47 år og jeg har hele mit liv arbejdet med mode og trends både som kjoleskrædder, tøj designer og stylist indenfor Fashion Feng Shui®. Ellers er jeg også uddannet som Farve- & Stil konsulent, Aut. & lægeexam. Kosmetolog, Makeup Artist og ellers hjælper jeg dig med at finde dit autentiske jeg og din autentiske tøj stil med med Fashion Feng Shui®. Kort sagt * WEAR YOUR MAGIC * Mange Plus Size hilsner Natascha Annett Coco JensenTil toppen ↑