REJSER My Real London

Udgivet den 9. september 2014 | af Maria Peterson

0

Opdag det rigtige London – Brugernes egen guide til et London du ikke tidligere har set!

Er du en af de tusindvis af danskere som rejser til London op til flere gange om året, og har du lyst til at dele dine oplevelser med andre danskere? London er for alle og My Real London giver dig muligheden for at lave egne guider til den spændende storby!

Før storbyrejsen går til London, har du garanteret læst en masse om hvad du skal se og gøre. Hvilke landemærker som skal opleves, hvilke parker du skal vade rundt i, hvilke cafeer du skal besøge, men trods planlægning bliver man på storbyrejsen ofte offer for turistfælder.
London blev fornylig kåret til at være den mest populære og besøgte by i verdenen, sidste år steg antallet af turister med 20%, og her var de mest besøgte seværdigheder Tower of London, St. Paul’s Cathedral og Nationalgalleriet.

My Real London ser London fra en lidt anden vinkel. My Real London er en ny platform for alle de danskere som rejser til London, og som har oplevet et anderledes London. Måske fandt du en plus-sizeforretning, gemt væk fra turister på en snæver lille gade i Nordlondon. Det kan også være at du stod af ved en forkert tube-station og fandt Londons lækreste is på en varm sommerdag. Lige præcis oplevelser som dem kan du dele på My Real London.

 

For at dine oplevelser kan blive del af din guide, skal du oprette dem først, hvis de altså ikke allerede er på My Real London, og her kan du ligeså vel skrive en beskrivelse om oplevelsen. Når oplevelsen er tilføjet, og du har valgt to kategorier, skal du rulle ned på siden og klikke på ”Tilføj til guide” og hermed er oplevelsen del af din nye guide. Når du er færdig med guiden skal du indsende den, så andre har mulighed for at se den, det gør du ved at trykke ”indsend”. Kan du ikke finde din guide, så vil den ligge i kladder under din profil.

På My Real London kan du oprette bruger, og herefter gå på opdagelse: Du kan både få inspiration til rejsen eller dele dine egne oplevelser og guider til andre London-elskere.

Vi vil høre om dine erfaringer fra London – og på hjemmesiden findes der allerede et antal oplevelser og guider. Der findes guider med forskellige temaer – alt fra ”London med småbørn” og ”Kulturel weekend i London” til ”Herretur” og ”Cocktailbarer”, for hvad guiden skal indeholde bestemmer du helt selv!

Sådan fungerer My Real London!

Først opretter du en bruger ved at klikke på ”Log ind” i højre hjørne, herefter får du en aktiverings e-mail, og så kan du ellers komme i gang med My Real London!

Hjemmesiden er indrettet sådan at du på din profil kan tilføje både billede og beskrivelse af dig selv. Når du så har gjort det skal du klikke på ”opret” oppe i højre hjørne. Her bestemmer du selv om du vil oprette oplevelse eller guide. Vil du oprette en guide, kan du fortælle lidt om den først.Først opretter du en bruger ved at klikke på ”Log ind” i højre hjørne, herefter får du en aktiverings e-mail, og så kan du ellers komme i gang med My Real London!

 

Herefter bliver du ”belønnet” efter hvor mange guider du har bidraget med, du kan blive ”London dagsrejsende”, ”London opdager” eller ”Ægte londoner”.

Hvilket London vil du opdage? Et turist-London eller det rigtige London? Expedias My Real London er for alle som bare ikke kan få nok af London. Et digitalt bibliotek med de allerbedste storbyoplevelser!

My Real London er for alle som vil opdage et spændende London!

 

 

Tags: ,


Om forfatteren

Maria har smag for rejser, og har en forkærlighed for New York og Island, hun har tidligere boet i både Montréal, København og London. Når hun ikke skriver artikler om rejser, indretning, mad og mode, udforsker hun storbylivet i London, favoritaktiviteterne er gåtur langs Themsen, shopping på The King's Road og afslapning i Clapham Common.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Til toppen ↑